Ring +45 50262020 | [email protected]

♡ Julegaver byttes indtil 01/02 | Fragt: kun 39,-

FURminator massagebørste til hunde og katte

Varenummer: EL TF691715
EL TF691715 <h2>Fjerner Snavs & Smuds - Stimulerer Naturlige Olier - Masserer - Velegnet Til Korte & Mellemlange Pelse</h2> <p>FURminator Currry massagebørste er et vidunderligt værktøj, der bruges til at adskille og udrede pelsen på hunde under børstnng. Dette kvalitetsprodukt kan bruges pår korte og mellemlange pelse, og er designet til at stimulere produktionen af hudens naturlige forekomster af fedt og olier, som giver en sund skinnende pels.</p> <ul> <li>Har formede gummitænder<img style="float: right;" alt="Furminator X-small" src="//www.petdreams.dk/maerker/furminator-pleje-hunde-katte-pels.jpg" height="57" width="150" /></li> <li>Ergonomisk håndtag for sikkert og komfortabelt greb</li> <li>Anti-mikrobiel plast for kim- og bakteriebeskyttelse</li> <li>Fjerner let støv, snavs og løs pels</li> <li>Behagelig oplevelse for hunden</li> </ul> FURminator

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 89,-
FURminator

Julegaver byttes indtil den 1. februar!

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Fjerner Snavs & Smuds - Stimulerer Naturlige Olier - Masserer - Velegnet Til Korte & Mellemlange Pelse

FURminator Currry massagebørste er et vidunderligt værktøj, der bruges til at adskille og udrede pelsen på hunde under børstnng. Dette kvalitetsprodukt kan bruges pår korte og mellemlange pelse, og er designet til at stimulere produktionen af hudens naturlige forekomster af fedt og olier, som giver en sund skinnende pels.

  • Har formede gummitænderFurminator X-small
  • Ergonomisk håndtag for sikkert og komfortabelt greb
  • Anti-mikrobiel plast for kim- og bakteriebeskyttelse
  • Fjerner let støv, snavs og løs pels
  • Behagelig oplevelse for hunden

Anmeldelser

Anmeldelser (2)

 Anmeldt af Iben
Anmeldelse:
Supergod til hund med kort hår!
 Anmeldt af Henriette
Anmeldelse:
Min kat har lige fået denne børste i julegave. Nu er min kat ret forkælet, så vi har i forvejen en metalkam Furminator og en gummi-dup børste. Men det ergonomiske greb på denne børste er meget brugervenligt for ejeren. Det giver en behagelig arbejdsstilling. Børsten er dog lavet af relativt hårdt plast. Det kom lidt bag på mig, men det fungerer fint nok. Til små, indendørskatte med blød pels ville en mere blød gummi udgave nok have været bedre, men det går. Man skal dog ikke børste for hårdt ned af rygraden; det er nok ikke så behagelig for katten. Et meget professionelt stykke grej.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med FURminator massagebørste til hunde og katte ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til FURminator massagebørste til hunde og katte

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video