Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Frisbee legetøj til hvalpe, små og store hunde i gummi

Varenummer: TX33501
TX33501 <h2><strong>Altid Et Sikker Hit Hos Hundene! Trixie Frisbee i Gummi</strong></h2> <p>Denne frisbee er lavet i naturgummi, så den kan også bruges til hvalpe og små hunde uden at skade dem. Den kan også flyde, hvis din hund har lyst til en svømmetur.</p> <p><img style="float: right; border: 0;" alt="Alt til hund og kat - Trixie tilbehør" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" height="70" width="112" />Frisbee legetøjet kan stadig være ubehagelig for en hvalp, hvis den ikke er klar til den kommer, så vær lidt forsigtig når du kaster. Den måler 18 cm. i diameter, og leveres i assorterede farver. </p> <p>Se hele udvalget af <a href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/legetoj/aktivitetslegetoj.html"><strong>legetøj til hunde</strong>.</a></p> Trixie

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 45,-
Trixie

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Altid Et Sikker Hit Hos Hundene! Trixie Frisbee i Gummi

Denne frisbee er lavet i naturgummi, så den kan også bruges til hvalpe og små hunde uden at skade dem. Den kan også flyde, hvis din hund har lyst til en svømmetur.

Alt til hund og kat - Trixie tilbehørFrisbee legetøjet kan stadig være ubehagelig for en hvalp, hvis den ikke er klar til den kommer, så vær lidt forsigtig når du kaster. Den måler 18 cm. i diameter, og leveres i assorterede farver. 

Se hele udvalget af legetøj til hunde.

Anmeldelser

Anmeldelser (5)

 Anmeldt af Kim S Carlsen
Anmeldelse:
Godt legetøj til hund, god at bide i.
 Anmeldt af Pernille
Anmeldelse:
Lækker kvalitet frisbee, som vores hund både elsker at hente og tygge i.
 Anmeldt af Tore
Anmeldelse:
Hmm...syntes det er et fint stykke legetøj, men er lidt usikker på om jeg har modtaget den rigtige størrelse da frisbeen er lidt lille. Der står Jr nedenunder logoet og jeg har har haft en før der var større mener jeg?
 Anmeldt af Florian Areiter
Anmeldelse:
Fint stykke legetøj. :-)
 Anmeldt af Sissel
Anmeldelse:
Min store han golden retriever var helt vild (på den gode måde) da han så og sikkert også duftede frisbee´en da jeg pakkede den op. Selvom han normalt ikke er vild med at gå udenfor i øsende regnvejr, spænede han ud og ventede på at jeg kastede! Noget af det første han gør når han kommer ind ad døren er at bide fat i den i hans kurv, ser om der er nogen der vil lege hvorefter han slipper den igen hvis der ikke er. Han er blevet MEGET livligere! :) :)
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Frisbee legetøj til hvalpe, små og store hunde i gummi ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Frisbee legetøj til hvalpe, små og store hunde i gummi

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video