Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Trixie Fresh & Easy granulat kattegrus 5L

Varenummer: TX4026
TX4026 <h2>Trixie Granuleret Kattegrus - Absorberer Hurtigt Urin & Neutraliserer Dårlig Lugt</h2> <p>Trixie granuleret kattegrus er en ny type grus, der absorberer urin og neutraliserer lugten. Den er nem at bruge, og er langtidsholdbar. 1 pose er nok til at holde kattebakken frisk og ren i op til én måned, da kattegruset virker bakteriehæmmende. Da det er støvfrit, er det også velegnet, hvor der er mennesker med allergi. Takket være de mange små huller i granulatet suges urinen op på få sekunder. Lugten bliver inden i granulatet og væsken fordamper.</p> <ul> <li>Absorberer urin</li> <li>Støvfattigt<img style="float: right;" title="Trixie katteartikler og hundeudstyr hos PetDreams" alt="Stort udvalg af hundeudstyr og katteartikler fra Trixie" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" height="70" width="112" /></li> <li>Allergivenligt</li> <li>Bakteriehæmmende</li> <li>Miljøvenligt & nedbrydeligt</li> <li>Neutraliserer dårlige lugte</li> <li>Nem at bruge</li> </ul> <p><strong>Fresh & Easy har en enorm sugeevne og holder kattetoilettet rent og frisk længe.</strong></p> <p>Se vores udvalg af <strong><a title="kattebakke" href="//www.petdreams.dk/katteartikler/toiletter-og-grus.html">kattebakke</a></strong>.</p> Trixie

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 97,-
Trixie

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Trixie Granuleret Kattegrus - Absorberer Hurtigt Urin & Neutraliserer Dårlig Lugt

Trixie granuleret kattegrus er en ny type grus, der absorberer urin og neutraliserer lugten. Den er nem at bruge, og er langtidsholdbar. 1 pose er nok til at holde kattebakken frisk og ren i op til én måned, da kattegruset virker bakteriehæmmende. Da det er støvfrit, er det også velegnet, hvor der er mennesker med allergi. Takket være de mange små huller i granulatet suges urinen op på få sekunder. Lugten bliver inden i granulatet og væsken fordamper.

  • Absorberer urin
  • StøvfattigtStort udvalg af hundeudstyr og katteartikler fra Trixie
  • Allergivenligt
  • Bakteriehæmmende
  • Miljøvenligt & nedbrydeligt
  • Neutraliserer dårlige lugte
  • Nem at bruge

Fresh & Easy har en enorm sugeevne og holder kattetoilettet rent og frisk længe.

Se vores udvalg af kattebakke.

Anmeldelser

Anmeldelser (4)

 Anmeldt af LILI
Anmeldelse:
SUPERGODT KATTEGRUS, SOM VIRKELIG IKKE LUGTER... KAN KUN ANBEFALE DET TIL ANDRE..
 Anmeldt af Tea
Anmeldelse:
Lever op til forventningerne både katten og jeg er godt tilfreds med produktet.
 Anmeldt af Tanni
Anmeldelse:
Det lever op til vores forventninger. Det holder alt lugt væk. Og vores kat elsker det. Vi havde problemer med at gøre ham renlig før, men så begyndte til med Fresh & Easy kattegrus også blev det meget nemmere. Nu er han helt renlig. Og toilettet lugter ikke.
 Anmeldt af Dan
Anmeldelse:
Jeg havde fået anbefalet Fresh & Easy kattegrus, og mine 2 maine coon misser elsker det. Det er et rigtig godt produkt, og holder tilsyneladende længe, da det opsuger meget. Det "tykke" skal selvfølgelig altid fjernes :-) Fresh & Easy lever op til beskrivelsen, og holder også lugten væk. Jeg kan derfor også anbefale Fresh & Easy.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Trixie Fresh & Easy granulat kattegrus 5L ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Trixie Fresh & Easy granulat kattegrus 5L

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: