Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Foolee EASEE tilbehør til kam

Varenummer: Foolee accessories
Foolee accessories <h2>Let at skifte på din <a href="/foolee-easee-dog-comb.html">Foolee børste</a> - Tilbehør Til Foolee Børste</h2> <p>Foolee EASEE er et fremragende værktøj til soignering af kæledyr – det fjerner effektivt døde hår fra enhver pelstype. Dette værktøj er især ideelt til katte og hunde med følsom hud og tynd pels. De enkelte dele er designet til at kunne sættes på med et enkelt klik, så man hurtigt igen kan nyde plejen af sit kæledyrs pels.</p> <p><strong>Håndtag</strong></p> <p>Håndtaget er et antistatisk ergonomisk håndtag med et blødt greb. Det fås i gul.</p> <p><strong>Bristle-Pro medium børste</strong></p> <p>Designet til daglig børstning af korte pelshår på både katte og hunde. Fjerner let overfladesnavs og er ideel til en god finish på pelsen.</p> <p><strong>Duo Bristle-Pro medium børste</strong></p> <p>Designet til daglig børstning af mellemstore og langhårede pelse på både katte og hunde. Piggene af nylonfibre, der fremmer optimal indsats, har rundede ender, som let trænger ind i kæledyrets pels.</p> <p><strong>Pin-Pro medium børste</strong></p> <p>Velegnet til mellemstore og store hunde- og katteracer. Piggene af metal har runde ender, som let trænger ind i tykke, store, mellemstore og langhårede pelse. Fjerner let døde hår og knuder i yder- og underpels.</p> <p><strong>Kort/Lang PRO31 kam</strong></p> <p>Bedste rustfrie stålpigge med afrundede ender, som anvendes til at trænge ind i medium og langhårede pelse på både katte og hunde.</p> <p><strong>Large Pro14 kam</strong></p> <p>Har store rustfrie stålpigge med afrundede ender, der udreder lang og tyk pels på både katte og hunde.</p> <p><strong>Medium Pro38 kam</strong></p> <p>De rustfrie tænder med afrundede ender tynder nemt ud i pels langs ører, ben, øjne og omkring næsepartiet på din kat og hund.</p> <p><strong>Støv og Loppe Pro70 kam</strong></p> <p>Rustfrie ståltænder med afrundede ender fjerner let parasitter og stimulerer samtidig hud og hår. Bruges på både katte og hunde.</p> <p><strong>Soft Massage Pro Medium børste</strong></p> <p>Sikker at bruge på alle katte- og hunderacer til blød massage og regelmæssig børstning.</p> <p><strong>Intens Massage Pro børste</strong></p> <p>Giver intens massage og børstning for alle katte- og hunderacer.</p> <p><strong>Klik på video fanen, og se hvordan Foolee virker. </strong></p> <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/6bhakgNU7Ec" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe> Foolee

På lager 

kr. 59,-

* Skal udfyldes

Foolee

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Let at skifte på din Foolee børste - Tilbehør Til Foolee Børste

Foolee EASEE er et fremragende værktøj til soignering af kæledyr – det fjerner effektivt døde hår fra enhver pelstype. Dette værktøj er især ideelt til katte og hunde med følsom hud og tynd pels. De enkelte dele er designet til at kunne sættes på med et enkelt klik, så man hurtigt igen kan nyde plejen af sit kæledyrs pels.

Håndtag

Håndtaget er et antistatisk ergonomisk håndtag med et blødt greb. Det fås i gul.

Bristle-Pro medium børste

Designet til daglig børstning af korte pelshår på både katte og hunde. Fjerner let overfladesnavs og er ideel til en god finish på pelsen.

Duo Bristle-Pro medium børste

Designet til daglig børstning af mellemstore og langhårede pelse på både katte og hunde. Piggene af nylonfibre, der fremmer optimal indsats, har rundede ender, som let trænger ind i kæledyrets pels.

Pin-Pro medium børste

Velegnet til mellemstore og store hunde- og katteracer. Piggene af metal har runde ender, som let trænger ind i tykke, store, mellemstore og langhårede pelse. Fjerner let døde hår og knuder i yder- og underpels.

Kort/Lang PRO31 kam

Bedste rustfrie stålpigge med afrundede ender, som anvendes til at trænge ind i medium og langhårede pelse på både katte og hunde.

Large Pro14 kam

Har store rustfrie stålpigge med afrundede ender, der udreder lang og tyk pels på både katte og hunde.

Medium Pro38 kam

De rustfrie tænder med afrundede ender tynder nemt ud i pels langs ører, ben, øjne og omkring næsepartiet på din kat og hund.

Støv og Loppe Pro70 kam

Rustfrie ståltænder med afrundede ender fjerner let parasitter og stimulerer samtidig hud og hår. Bruges på både katte og hunde.

Soft Massage Pro Medium børste

Sikker at bruge på alle katte- og hunderacer til blød massage og regelmæssig børstning.

Intens Massage Pro børste

Giver intens massage og børstning for alle katte- og hunderacer.

Klik på video fanen, og se hvordan Foolee virker. 

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Foolee EASEE tilbehør til kam ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Foolee EASEE tilbehør til kam

1 Vare(r)

per side
 • Fra charlotte at 11/05/2018 14.56
  • Har I en oversigt over tilbehøret hvor der er billeder med beskrivelse udfor hvert enkelt tilbehør? Det vil hjælpe når venner osv får anbefalet og ser en kam/børste som de så vil bestille hos jer.

  • Hej Charlotte.

    

   Det har vi desværre ikke. Men Foolee er stadig ret nyt i vores sortiment, så det kan være det kommer.

   Men du kan se beskrivelser af hver enkelt tilbehør her:

   https://www.petdreams.dk/foolee-easee-tilbehor-til-kam.html

    

   Med venlig hilsen

   Mads, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video

Relaterede varer:

FURminator Dual børste til en sammenfiltret pels

FURminator Dual børste til en sammenfiltret pels

6 anmeldelse(r)

Regular Price: kr. 159 ,-

Tilbudspris: kr. 143,10

FURminator Long Hair - Reducer fældning op til 90% - 5 størrelser

FURminator Long Hair - Reducer fældning op til 90% - 5 størrelser

16 anmeldelse(r)

Regular Price: kr. 185 ,-

Tilbudspris: kr. 166,50

FURminator Short Hair - Tager op til 90% af fældning - 5 størrelser

FURminator Short Hair - Tager op til 90% af fældning - 5 størrelser

15 anmeldelse(r)

Regular Price: kr. 185 ,-

Tilbudspris: kr. 166,50

Furminator til katte long + short hair mod fældning

Furminator til katte long + short hair mod fældning

14 anmeldelse(r)

Regular Price: kr. 197 ,-

Tilbudspris: kr. 177,30