Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Lydsvag højfrekvensfløjte til lange afstande

Varenummer: TX2258
TX2258 <h2><b>Perfekt Til Adfærdstræning, Jagt & Til At Kalde På Hunden</b></h2> <p>Denne højfrekvensfløjte er primært til træning af hunde med stor aktionsradius, da den kan høres af hunden over lange afstande. Den giver en ens tonefrekvens. <br /> <br /> Mens nogle klapper, pifter eller råber ”kom her”, er dette en mere strategisk metode til at få din hunds opmærksomhed, da lyden er ens hver gang og tonen høj. Du vil ikke selv kunne høre mere end et hvæs, men din hund opfanger med garanti lyden. Hunde kan opfange toner, som slet ikke kan høres af mennesker. Vi kan kun høre lydbølger op til 20 kHz, mens en hund kan høre helt op til 55 kHz eller mere.</p> <p>Højfrekvensfløjten kan bruges til mange ting som at advare din hund, korrigere dårlig adfærd eller kalde ham til dig. Det kan være specielt nyttigt i områder med meget larm, hvor hunden ikke vil kunne høre din stemme, men hunden opfanger lyden fra frekvensfløjten. Fløjten er også yderst velegnet til jægere, når hunden skal kaldes hjem, og kan benyttes til forskellige former for hundetræning.</p> <ul> <li>Fløjte med høj frekvens</li> <li>Lavet i holdbar metal</li> <li>Især egnet til lange distancer</li> <li>Ensartet tonefrekvens</li> <li>Perfekt til jægere</li> <li>Kan bruges til opdragelse</li> <li>Kan bruges til at korrigere dårlig adfærd</li> <li>Kan bruges til at kalde hunden til dig</li> <li>Kan høres af hunden i områder med larm, hvor stemmen ikke kan</li> </ul> Trixie

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 23,-
Trixie

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Perfekt Til Adfærdstræning, Jagt & Til At Kalde På Hunden

Denne højfrekvensfløjte er primært til træning af hunde med stor aktionsradius, da den kan høres af hunden over lange afstande. Den giver en ens tonefrekvens.

Mens nogle klapper, pifter eller råber ”kom her”, er dette en mere strategisk metode til at få din hunds opmærksomhed, da lyden er ens hver gang og tonen høj. Du vil ikke selv kunne høre mere end et hvæs, men din hund opfanger med garanti lyden. Hunde kan opfange toner, som slet ikke kan høres af mennesker. Vi kan kun høre lydbølger op til 20 kHz, mens en hund kan høre helt op til 55 kHz eller mere.

Højfrekvensfløjten kan bruges til mange ting som at advare din hund, korrigere dårlig adfærd eller kalde ham til dig. Det kan være specielt nyttigt i områder med meget larm, hvor hunden ikke vil kunne høre din stemme, men hunden opfanger lyden fra frekvensfløjten. Fløjten er også yderst velegnet til jægere, når hunden skal kaldes hjem, og kan benyttes til forskellige former for hundetræning.

  • Fløjte med høj frekvens
  • Lavet i holdbar metal
  • Især egnet til lange distancer
  • Ensartet tonefrekvens
  • Perfekt til jægere
  • Kan bruges til opdragelse
  • Kan bruges til at korrigere dårlig adfærd
  • Kan bruges til at kalde hunden til dig
  • Kan høres af hunden i områder med larm, hvor stemmen ikke kan

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Lydsvag højfrekvensfløjte til lange afstande ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Lydsvag højfrekvensfløjte til lange afstande

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: