Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Buster fleksibel strigle med korte tænder

Varenummer: Buster fleksibel strigle
Buster fleksibel strigle <h2>Perfekt Plejeværktøj Til Hunde Med Dobbelt Pels - Går i Dybden & Fjerner Løst Underuld, Filter & Snavs</h2> <p>Betroede pelsplejeredskaber fra Buster er designet med høj kvalitet og funktionelt design til at give en effektiv og fornøjelig plejeoplevelse for både dig og din hund.</p> <p>Buster Fleksibel Strigle<strong> </strong>med korte tænder har fleksible tænder, der tilpasser sig kæmning ved at dreje op til 360 grader. Dette reducerer hårtrækning for en endnu mere behagelig plejeoplevelse for din hund. Denne strigle går dybt i underpelsen, uden at skade den ydre, og er til hunde hvor pelsen er moderat tyk. Til meget tykke og lange pelse har vi en strigle magen til, blot med længere tænder <a href="https://www.petdreams.dk/buster-fleksibel-underpelsboerste.html" target="_self"><strong>her</strong></a>. </p> <p>Du vil være taknemmelig for at have denne strigle, specielt i løbet af foråret, hvor de fleste hunderacer fælder og mister det meste af deres tykke uldne underpels.</p> <ul> <li>Designet til at kæmme pjusket, filtret dobbelt pels</li> <li>Fleksibelt hoved og optrækkelige fleksible tænder, der tilpasser sig formen og konturen af hundens krop</li> <li>Spredte tænder</li> <li>Fjerner let løs underpels</li> <li>Beskadiger ikke yderpelsen</li> <li>Fjerner snavs, løse døde hår og sammenfiltringer</li> <li>Stimulerer produktionen af pelsens naturlige olier for et sundt skinnende finish</li> <li>Nem og behagelig at bruge</li> </ul> <p><strong>Denne Buster Fleksibel Strigle fås i to størrelser:</strong></p> <ul> <li>Small: 13 korte ben</li> <li>Large: 20 korte ben</li> </ul> <p><strong>Ideel til hunderacer som Border Collie og Old English Sheepdog.</strong></p> <p><strong>Tip om, hvordan du bruger Buster </strong><strong>Fleksibel Strigle: </strong></p> <p>Fokusér på din hunds sider og rundt i bunden af dens hale. Disse områder er der, hvor løse og døde hår har tendens til at ophobes. Tryk ikke for hårdt eller træk i eventuelle knuder eller sammenfiltrede hår, kæm dem i stedet gradvist.</p> <p><em> </em></p> Buster

På lager 

kr. 79,-

* Skal udfyldes

Buster

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Perfekt Plejeværktøj Til Hunde Med Dobbelt Pels - Går i Dybden & Fjerner Løst Underuld, Filter & Snavs

Betroede pelsplejeredskaber fra Buster er designet med høj kvalitet og funktionelt design til at give en effektiv og fornøjelig plejeoplevelse for både dig og din hund.

Buster Fleksibel Strigle med korte tænder har fleksible tænder, der tilpasser sig kæmning ved at dreje op til 360 grader. Dette reducerer hårtrækning for en endnu mere behagelig plejeoplevelse for din hund. Denne strigle går dybt i underpelsen, uden at skade den ydre, og er til hunde hvor pelsen er moderat tyk. Til meget tykke og lange pelse har vi en strigle magen til, blot med længere tænder her

Du vil være taknemmelig for at have denne strigle, specielt i løbet af foråret, hvor de fleste hunderacer fælder og mister det meste af deres tykke uldne underpels.

  • Designet til at kæmme pjusket, filtret dobbelt pels
  • Fleksibelt hoved og optrækkelige fleksible tænder, der tilpasser sig formen og konturen af hundens krop
  • Spredte tænder
  • Fjerner let løs underpels
  • Beskadiger ikke yderpelsen
  • Fjerner snavs, løse døde hår og sammenfiltringer
  • Stimulerer produktionen af pelsens naturlige olier for et sundt skinnende finish
  • Nem og behagelig at bruge

Denne Buster Fleksibel Strigle fås i to størrelser:

  • Small: 13 korte ben
  • Large: 20 korte ben

Ideel til hunderacer som Border Collie og Old English Sheepdog.

Tip om, hvordan du bruger Buster Fleksibel Strigle: 

Fokusér på din hunds sider og rundt i bunden af dens hale. Disse områder er der, hvor løse og døde hår har tendens til at ophobes. Tryk ikke for hårdt eller træk i eventuelle knuder eller sammenfiltrede hår, kæm dem i stedet gradvist.

 

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Buster fleksibel strigle med korte tænder ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Buster fleksibel strigle med korte tænder

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer:

FURminator Long Hair - Reducer fældning op til 90% - 5 størrelser

FURminator Long Hair - Reducer fældning op til 90% - 5 størrelser

16 anmeldelse(r)

Regular Price: kr. 185 ,-

Tilbudspris: kr. 166,50

FURminator Short Hair - Tager op til 90% af fældning - 5 størrelser

FURminator Short Hair - Tager op til 90% af fældning - 5 størrelser

15 anmeldelse(r)

Regular Price: kr. 185 ,-

Tilbudspris: kr. 166,50