Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Buster fleksibel strigle med korte tænder

Varenummer: Buster fleksibel strigle
Buster fleksibel strigle <h2>Perfekt Plejeværktøj Til Hunde Med Dobbelt Pels, Langt Hår Og Tyk Pels!</h2> <p>Betroede værktøjer fra Buster er designet med høj kvalitet og funktionelt design til at give en effektiv og fornøjelig plejeoplevelse for både dig og din hund.</p> <p>Buster Fleksibel Strigle<strong> </strong>med Korte Tænder har fleksible tænder, der tilpasser sig kæmning ved at dreje op til 360 grader. Dette reducerer hårtrækning for en endnu mere behagelig plejeoplevelse for din hund.</p> <p>Du vil være taknemmelig for at have dette hundeplejeværktøj specielt i løbet af foråret, hvor de fleste hunderacer fælder og mister det meste af deres tykke uldne underpels.</p> <ul> <li>Designet til at kæmme lange, tykke, pjuskede og dobbelt pels</li> <li>Fleksibelt hoved og optrækkelige fleksible tænder, der tilpasser sig formen og konturen af hundens krop</li> <li>Spredte tænder</li> <li>Fjerner let løs underpels</li> <li>Beskadiger ikke yderpelsen</li> <li>Fjerner snavs, løse døde hår, sammenfiltringer og matteringer</li> <li>Stimulerer produktionen af pelsens naturlige olier for et sundt skinnende finish</li> <li>Nem og behagelig at bruge</li> </ul> <p><strong>Denne Buster Fleksibel Strigle fås i to størrelser:</strong></p> <p>Small: 13 korte ben</p> <p>Large: 20 korte ben</p> <p><strong>Ideel til hunderacer som Border Collie og Old English Sheepdog.</strong></p> <p><strong>Tip om, hvordan du bruger Buster </strong><strong>Fleksibel Strigle: </strong></p> <p>Fokusér på din hunds sider og rundt i bunden af dens hale. Disse områder er der, hvor løse og døde hår har tendens til at ophobes. Tryk ikke for hårdt eller træk i eventuelle knuder eller sammenfiltrede hår, kæm dem i stedet gradvist udefra.</p> <p><em> </em></p> Buster

På lager 

kr. 79,-

* Skal udfyldes

Buster

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Mulighed for kredit med Viabill.

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Perfekt Plejeværktøj Til Hunde Med Dobbelt Pels, Langt Hår Og Tyk Pels!

Betroede værktøjer fra Buster er designet med høj kvalitet og funktionelt design til at give en effektiv og fornøjelig plejeoplevelse for både dig og din hund.

Buster Fleksibel Strigle med Korte Tænder har fleksible tænder, der tilpasser sig kæmning ved at dreje op til 360 grader. Dette reducerer hårtrækning for en endnu mere behagelig plejeoplevelse for din hund.

Du vil være taknemmelig for at have dette hundeplejeværktøj specielt i løbet af foråret, hvor de fleste hunderacer fælder og mister det meste af deres tykke uldne underpels.

  • Designet til at kæmme lange, tykke, pjuskede og dobbelt pels
  • Fleksibelt hoved og optrækkelige fleksible tænder, der tilpasser sig formen og konturen af hundens krop
  • Spredte tænder
  • Fjerner let løs underpels
  • Beskadiger ikke yderpelsen
  • Fjerner snavs, løse døde hår, sammenfiltringer og matteringer
  • Stimulerer produktionen af pelsens naturlige olier for et sundt skinnende finish
  • Nem og behagelig at bruge

Denne Buster Fleksibel Strigle fås i to størrelser:

Small: 13 korte ben

Large: 20 korte ben

Ideel til hunderacer som Border Collie og Old English Sheepdog.

Tip om, hvordan du bruger Buster Fleksibel Strigle: 

Fokusér på din hunds sider og rundt i bunden af dens hale. Disse områder er der, hvor løse og døde hår har tendens til at ophobes. Tryk ikke for hårdt eller træk i eventuelle knuder eller sammenfiltrede hår, kæm dem i stedet gradvist udefra.

 

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Buster fleksibel strigle med korte tænder ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Buster fleksibel strigle med korte tænder

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: