Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Micromed finger børste til katte

Varenummer: GP 134447
GP 134447 <h2>Blød og behagelig stoftandbørste til din kat</h2> <p>Katte har også brug for at få børstet tænder for at fjerne plak, bakterier og tandsten, men de fleste bryder sig bestemt ikke om en tandbørste i munden! Brug istedet Micromed stofbørste!</p> <p>”Børsten” er et stykke stof i mikrofiber og med sølvioner, der hygiejnisk renser tænderne og som indeholder langt flere rengøringsfibre end en almindelig tandbørste. Sølvionerne er forøvrigt ikke giftige for din kat J.</p> <p>Påsættes pege-og langefinger og herefter masserer  du  blidt kattens tænder, dette er med til at nedbryde tandsten og bakterier og gør tænderne rene og skinnende. Udover at tænderne bliver rene,  masserer du også tandkødet og derigennem er med til at  styrke det. Pga af sølvionerne slipper du for tandpasta, som katte bestemt ikke er vilde med!</p> <p>Ved daglig brug skal børsten udskiftes efter 4-6 uger og husk altid  at skylle den grundigt, så den er ren til næste gang.</p> <p> </p> <p><span style="font-size: medium;"><strong>Fordele</strong>:</span> </p> <ul> <li>antibakterielt</li> <li>renser tænderne og tungen </li> <li>masserer tandkødet </li> <li>forhindrer tandsten </li> <li>nem at bruge </li> <li>et udmærket alternativ til de klassiske tandbørstningsmetoder</li> <li>anbefalet af dyrlæger </li> <li>Eco-Tex Standard 100, en certificering for at varen ikke indeholder ulovlige og skadelige stoffer</li> </ul>

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 99,-

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Blød og behagelig stoftandbørste til din kat

Katte har også brug for at få børstet tænder for at fjerne plak, bakterier og tandsten, men de fleste bryder sig bestemt ikke om en tandbørste i munden! Brug istedet Micromed stofbørste!

”Børsten” er et stykke stof i mikrofiber og med sølvioner, der hygiejnisk renser tænderne og som indeholder langt flere rengøringsfibre end en almindelig tandbørste. Sølvionerne er forøvrigt ikke giftige for din kat J.

Påsættes pege-og langefinger og herefter masserer  du  blidt kattens tænder, dette er med til at nedbryde tandsten og bakterier og gør tænderne rene og skinnende. Udover at tænderne bliver rene,  masserer du også tandkødet og derigennem er med til at  styrke det. Pga af sølvionerne slipper du for tandpasta, som katte bestemt ikke er vilde med!

Ved daglig brug skal børsten udskiftes efter 4-6 uger og husk altid  at skylle den grundigt, så den er ren til næste gang.

 

Fordele:

  • antibakterielt
  • renser tænderne og tungen 
  • masserer tandkødet 
  • forhindrer tandsten 
  • nem at bruge 
  • et udmærket alternativ til de klassiske tandbørstningsmetoder
  • anbefalet af dyrlæger 
  • Eco-Tex Standard 100, en certificering for at varen ikke indeholder ulovlige og skadelige stoffer

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Micromed finger børste til katte ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Micromed finger børste til katte

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video