Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

MatBreaker - filterknuser

Varenummer: CHA B0080
CHA B0080 <h2> Fjern vanskelige pelsmåtter med Mat breaker filterknuser!</h2> <p>MatBreaker leveres med seks stålknive designet til at opskære de mest vanskelige matteringer og sammenfiltret pels uden at skade kæledyret.</p> <p>Disse knive er udstyret med 24 små sidekløer for hurtigt at fjerne løs hår. Den har et meget ergonomisk gummihåndtag, der passer perfekt i hånden, og gør arbejdet med stærkt filtrede dyr nemmere. Den har udskiftelige blade (kan købes her). Udskift bladerne, når du føler, at de er blevet sløve og ikke længere fjerner matteringen nemt.</p> <ul> <li>Fjerner effektivt pelsmåtter fra hunde og katte</li> <li>Til både tyk og fin pels</li> <li>Leveres med 6 knive</li> <li>Knivene kan vendes, så de passer til venstrehåndede</li> <li>Udskiftelige knivblade kan købes separat</li> </ul> <h3><span style="font-size: medium;">Sådan bruger man MatBreaker:</span></h3> <ul> <li>Sprøj din hund med en <a href="https://www.petdreams.dk/detangling-sprays-kaeledyr.html">udredningsspray</a>. Vent 2 minutter. Dette vil blødgøre pelsen.</li> <li>Børst din hund eller kat så godt som muligt med en kam. Vær blid.</li> <li>Placer Matbreaker midt på måtten og peg væk fra hundens hud. Træk den mod dig og skær derved måtten i stykker. Gentag det flere gange.</li> </ul>

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 109,-

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

 Fjern vanskelige pelsmåtter med Mat breaker filterknuser!

MatBreaker leveres med seks stålknive designet til at opskære de mest vanskelige matteringer og sammenfiltret pels uden at skade kæledyret.

Disse knive er udstyret med 24 små sidekløer for hurtigt at fjerne løs hår. Den har et meget ergonomisk gummihåndtag, der passer perfekt i hånden, og gør arbejdet med stærkt filtrede dyr nemmere. Den har udskiftelige blade (kan købes her). Udskift bladerne, når du føler, at de er blevet sløve og ikke længere fjerner matteringen nemt.

  • Fjerner effektivt pelsmåtter fra hunde og katte
  • Til både tyk og fin pels
  • Leveres med 6 knive
  • Knivene kan vendes, så de passer til venstrehåndede
  • Udskiftelige knivblade kan købes separat

Sådan bruger man MatBreaker:

  • Sprøj din hund med en udredningsspray. Vent 2 minutter. Dette vil blødgøre pelsen.
  • Børst din hund eller kat så godt som muligt med en kam. Vær blid.
  • Placer Matbreaker midt på måtten og peg væk fra hundens hud. Træk den mod dig og skær derved måtten i stykker. Gentag det flere gange.

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med MatBreaker - filterknuser ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til MatBreaker - filterknuser

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer:

Idealdog Udredningskam - med træskaft

Idealdog Udredningskam - med træskaft

2 anmeldelse(r)
kr. 63,-