Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Buster filterknuser

Varenummer: Buster filter knuser
Buster filter knuser <h2>Fjerner Nemt Hundens Underpels - Både For Højre-Og Venstrehåndede Hundeejere!</h2> <p>Buster filterknuser er et vidunderligt plejeværktøj, der let fjerner hundens underpels, og fjerner samtidig eventuelle matteringer, filtringer og knuder.</p> <p>Uanset om din hund har en lang , tyk eller dobbelt pels, vil denne Buster filterknuser nemt børste gennem dens pels og fremkalde din hunds naturlige olier med en fejlfri glat finish.</p> <p>Buster filterknuser er ideel til at fjerne matteringer og knuder omkring din hunds nakke og ører. For de bedste resultater, anvend en filtrering spray på området og brug derefter Buster filterknuser til en behagelig pleje oplevelse for din hund.</p> <ul> <li>Blade i rustfrit stål, der ikke ruster</li> <li>Holdbar og effektiv</li> <li>Ideel til langhårede hunderacer</li> <li>Nem og behagelig at bruge</li> <li>Attraktivt funktionelt design</li> <li>Fjerner nemt hundens underpels</li> <li>Justeres til højre- eller venstrehåndsbrug</li> </ul> <p><strong>Buster filterknuser fås i to størrelser:</strong></p> <ul> <li>Small: Har 5 blade til grovere pelse der skal filtres ud</li> <li>Large: Har 9 blade til fine pelse der skal filtres ud</li> </ul> Buster

På lager 

kr. 87,-

* Skal udfyldes

Buster

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Mulighed for kredit med Viabill.

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Fjerner Nemt Hundens Underpels - Både For Højre-Og Venstrehåndede Hundeejere!

Buster filterknuser er et vidunderligt plejeværktøj, der let fjerner hundens underpels, og fjerner samtidig eventuelle matteringer, filtringer og knuder.

Uanset om din hund har en lang , tyk eller dobbelt pels, vil denne Buster filterknuser nemt børste gennem dens pels og fremkalde din hunds naturlige olier med en fejlfri glat finish.

Buster filterknuser er ideel til at fjerne matteringer og knuder omkring din hunds nakke og ører. For de bedste resultater, anvend en filtrering spray på området og brug derefter Buster filterknuser til en behagelig pleje oplevelse for din hund.

  • Blade i rustfrit stål, der ikke ruster
  • Holdbar og effektiv
  • Ideel til langhårede hunderacer
  • Nem og behagelig at bruge
  • Attraktivt funktionelt design
  • Fjerner nemt hundens underpels
  • Justeres til højre- eller venstrehåndsbrug

Buster filterknuser fås i to størrelser:

  • Small: Har 5 blade til grovere pelse der skal filtres ud
  • Large: Har 9 blade til fine pelse der skal filtres ud

Anmeldelser

Anmeldelser (2)

 Anmeldt af Mette
Anmeldelse:
Jeg har haft rigtig mange problemer med min malteser, som meget let filtrer til, lige meget for hvor meget jeg børster! Efter jeg fik denne filterknuser, har jeg ingen problemer længere. Så de filtreknuder der opstod, fik lige en tur med denne, og siden da har jeg faktisk kunne holde pelsen pæn!
 Anmeldt af Bente
Anmeldelse:
Har købt både en stor og en lille filterknuser. Den store er rigtig god til den store underpels, og den lille er god til f.eks. pelsen bag ørerne på den tyk pelsede hund, hvor der ikke er så meget underpels.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Buster filterknuser ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Buster filterknuser

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer:

Buster strigler

Buster strigler

1 anmeldelse(r)
kr. 59,-