Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Ferplast PET GATE hundelåge til dør & rumopdeling - med lille låge til kat

Varenummer: FE 73300411
FE 73300411 <h2><b>Perfekt Måde At Rumopdele For Hunden Mens Du Kan Give Katten Adgang</b></h2> <p>Stærk indendørs hundelåge, der kan rumopdele visse områder af huset for din hund, mens du stadig tillader din kat at passere igennem.</p> <p>Lågen har solide tremmer med 5 cm imellem og et specielt lukkeanlæg. Ferplast Pet Gate er også udstyret med et 2-vejs åbningssystem.</p> <p>Minimumsbredden til døråbningerne er 73 cm, og maksimum er 83 cm uden brug af forlængere, og højden er 105 cm. Døråbningen til katten er 22 x 30 cm.</p> <p>Hundelågen er nem at montere, ingen værktøjer er nødvendige. Bemærk! Ferplast Pet Gate er ikke velegnet til børn, og er beregnet til indendørs brug i hjemmet.</p> <p>For at udvide bredden kan du tilkøbe forlængere. Hver forlænger måler 13 cm i bredden, og hundelågen tillader op til 4 udvidelser, der kan anvendes i en samlet bredde op til 125 cm.</p> <ul> <li>Indendørs hundelåge 105 x 73-83 cm (h x b) fremstillet af lakeret jern og plast</li> <li>Velegnet til boliger med hunde og katte</li> <li>Nyttig til at rumopdele områder i dit hjem</li> <li>2-vejs åbningssystem</li> <li>Udstyret med sikkerhedslukning</li> <li>Udvidelse kan købes separat</li> </ul> <p><b>Produceret i Italien af Ferplast, som gennem mere end 40 år har skabt moderne tilbehør til kæledyr i høj kvalitet.</b><b> </b></p> <p> </p> Ferplast

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 779,-
Ferplast

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Perfekt Måde At Rumopdele For Hunden Mens Du Kan Give Katten Adgang

Stærk indendørs hundelåge, der kan rumopdele visse områder af huset for din hund, mens du stadig tillader din kat at passere igennem.

Lågen har solide tremmer med 5 cm imellem og et specielt lukkeanlæg. Ferplast Pet Gate er også udstyret med et 2-vejs åbningssystem.

Minimumsbredden til døråbningerne er 73 cm, og maksimum er 83 cm uden brug af forlængere, og højden er 105 cm. Døråbningen til katten er 22 x 30 cm.

Hundelågen er nem at montere, ingen værktøjer er nødvendige. Bemærk! Ferplast Pet Gate er ikke velegnet til børn, og er beregnet til indendørs brug i hjemmet.

For at udvide bredden kan du tilkøbe forlængere. Hver forlænger måler 13 cm i bredden, og hundelågen tillader op til 4 udvidelser, der kan anvendes i en samlet bredde op til 125 cm.

  • Indendørs hundelåge 105 x 73-83 cm (h x b) fremstillet af lakeret jern og plast
  • Velegnet til boliger med hunde og katte
  • Nyttig til at rumopdele områder i dit hjem
  • 2-vejs åbningssystem
  • Udstyret med sikkerhedslukning
  • Udvidelse kan købes separat

Produceret i Italien af Ferplast, som gennem mere end 40 år har skabt moderne tilbehør til kæledyr i høj kvalitet. 

 

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Ferplast PET GATE hundelåge til dør & rumopdeling - med lille låge til kat ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Ferplast PET GATE hundelåge til dør & rumopdeling - med lille låge til kat

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: