Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Ferplast Grand Lodge 140 grøn – 134 cm bredt kaninbur

Varenummer: FE 57086370u
FE 57086370u <h2>Ideelt Til Udendørs Brug – Nem Rengøring & Adgang Til Kaniner – Ferplast Patenteret innovativt Kaninbur</h2> <p>Ferplast Grand Lodge 140 er et kaninbur i plast med patenteret design, som er meget stort og komfortabelt. Sammenlignet med de tilsvarende størrelser i træ af modellen Ranch, tilbyder Grand Lodge faktisk op til 30% mere beboelsesrum takket være den øgede højde på 10 cm og en større dybde på 5 cm. Din kanin vil virkelig have meget plads til sig selv!</p> <p>Grand Lodge 140 kaninburet har innovative tekniske funktioner, der gør buret meget sikkert og komfortabelt. Indvendigt er der et kaninhus med væg i træ og indgangsdør, en nyttig åben sidedør og effektive sikre låsesystemer. Med hensyn til adgang til kaniner og rengøring af buret, har den et tag der kan åbnes helt og en praktisk udtræksbakke til snavsopsamling.</p> <p>Ferplast Grand Lodge 140 kaninburet leveres komplet med tilbehør som gnaverfoder, drikkeflaske, madskål og træstiger, som gør det let for din kanin at nå de øverste etager. </p> <ul> <li>Fremstillet af robust plastik, ideel til både udendørs og indendørs brug</li> <li>Stort areal til din kanin</li> <li>Komplet med tilbehør som gnaverfoder, drikkeflaske, madskål og træstiger</li> <li>Nem at rengøre takket være tag, der kan åbnes og snavsbakke til at trække ud</li> </ul> <p><strong><span style="font-size: medium;">Ferplast Grand Lodge 140 mål:</span></strong></p> <ul> <li>Hyttens samlede mål med tag: 134 x 73 x 110 cm (Bredde x dybde x højde)</li> <li>Indvendige mål: 127 x 63 cm</li> <li>Indvendige mål af kaninhuset med væg i træ: 37 x 60 cm</li> </ul> <p><b>Produceret af italienske Ferplast, som gennem mere end 40 år har skabt moderne tilbehør til kæledyr i høj kvalitet. </b></p> <p> </p> Ferplast Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager - Levering 2-5 dage

kr. 1.699,-
Ferplast

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Ideelt Til Udendørs Brug – Nem Rengøring & Adgang Til Kaniner – Ferplast Patenteret innovativt Kaninbur

Ferplast Grand Lodge 140 er et kaninbur i plast med patenteret design, som er meget stort og komfortabelt. Sammenlignet med de tilsvarende størrelser i træ af modellen Ranch, tilbyder Grand Lodge faktisk op til 30% mere beboelsesrum takket være den øgede højde på 10 cm og en større dybde på 5 cm. Din kanin vil virkelig have meget plads til sig selv!

Grand Lodge 140 kaninburet har innovative tekniske funktioner, der gør buret meget sikkert og komfortabelt. Indvendigt er der et kaninhus med væg i træ og indgangsdør, en nyttig åben sidedør og effektive sikre låsesystemer. Med hensyn til adgang til kaniner og rengøring af buret, har den et tag der kan åbnes helt og en praktisk udtræksbakke til snavsopsamling.

Ferplast Grand Lodge 140 kaninburet leveres komplet med tilbehør som gnaverfoder, drikkeflaske, madskål og træstiger, som gør det let for din kanin at nå de øverste etager. 

  • Fremstillet af robust plastik, ideel til både udendørs og indendørs brug
  • Stort areal til din kanin
  • Komplet med tilbehør som gnaverfoder, drikkeflaske, madskål og træstiger
  • Nem at rengøre takket være tag, der kan åbnes og snavsbakke til at trække ud

Ferplast Grand Lodge 140 mål:

  • Hyttens samlede mål med tag: 134 x 73 x 110 cm (Bredde x dybde x højde)
  • Indvendige mål: 127 x 63 cm
  • Indvendige mål af kaninhuset med væg i træ: 37 x 60 cm

Produceret af italienske Ferplast, som gennem mere end 40 år har skabt moderne tilbehør til kæledyr i høj kvalitet. 

 

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Ferplast Grand Lodge 140 grøn – 134 cm bredt kaninbur ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Ferplast Grand Lodge 140 grøn – 134 cm bredt kaninbur

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: