Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Ferplast CIRCUS FUN bur til hamstere

Varenummer: FE 57922799
FE 57922799 <h2>Hamsterburet Ferplast Circus Fun – Et Hit Blandt Børn!</h2> <p>Et sjovt bur designet som et rigtigt cirkus til små gnavere som hamstere! Det er ikke så stort, men fuld af funktioner og aktiviteter til aktive hamstere! Det har flere niveauer forbundet med stiger, og et stort område med specifikke områder til at spise, drikke, leg og hvile.</p> <p>Ferplast Circus Fun er et bur til små, livlige gnavere, som russiske eller europæiske hamstere. Det har et originalt patenteret design, der minder om et cirkustelt, lavet i lyse farver.</p> <p>Ferplast Circus Fun har et tag, der nemt kan fjernes for nem rengøring, og leveres komplet med tilbehør, herunder et hjul, en rede, foderautomat, en drikkeflaske, stiger og plasthylder. Inde i pakken er der også et ark med farverige klistermærker, som du kan bruge til at tilpasse og dekorere buret efter eget valg. På bunden og på taget af Circus Fun buret er der dekorationer, der allerede er trykt ved hjælp af avanceret teknologi. Circus Fun er et modulært hamsterbur, og er derfor udformet sådan, at forbindelsesrør til andre bure eller boliger til gnavere kan fastgøres til det.</p> <ul> <li>Ideel til livlige gnavere</li> <li>Masser af tilbehør</li> <li>Klar til at blive sluttet til rør eller moduler</li> <li>Aftageligt tag for nem rengøring</li> <li>Med flot udsmykning på bunden og på taget</li> </ul> <h3><span style="font-size: medium;">Tilbehør inkluderet med dette hamsterbur:</span></h3> <ul> <li>Rede</li> <li>Hjul</li> <li>Foderautomat</li> <li>Drikkeflaske</li> <li>Stiger</li> <li>Plasthylder</li> </ul> <p><b>Ferplast Circus Fun Hamsterburet måler: 49,5 x 34 x 42,5 cm. </b><b>(længde x bredde x højde).</b></p> <iframe width="500" height="281" src="https://www.youtube.com/embed/DvuUgX0JlZA?rel=0&controls=0&showinfo=0" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe> Ferplast

På vej til lager - Levering 2-5 dage

kr. 389,-
Ferplast

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Hamsterburet Ferplast Circus Fun – Et Hit Blandt Børn!

Et sjovt bur designet som et rigtigt cirkus til små gnavere som hamstere! Det er ikke så stort, men fuld af funktioner og aktiviteter til aktive hamstere! Det har flere niveauer forbundet med stiger, og et stort område med specifikke områder til at spise, drikke, leg og hvile.

Ferplast Circus Fun er et bur til små, livlige gnavere, som russiske eller europæiske hamstere. Det har et originalt patenteret design, der minder om et cirkustelt, lavet i lyse farver.

Ferplast Circus Fun har et tag, der nemt kan fjernes for nem rengøring, og leveres komplet med tilbehør, herunder et hjul, en rede, foderautomat, en drikkeflaske, stiger og plasthylder. Inde i pakken er der også et ark med farverige klistermærker, som du kan bruge til at tilpasse og dekorere buret efter eget valg. På bunden og på taget af Circus Fun buret er der dekorationer, der allerede er trykt ved hjælp af avanceret teknologi. Circus Fun er et modulært hamsterbur, og er derfor udformet sådan, at forbindelsesrør til andre bure eller boliger til gnavere kan fastgøres til det.

 • Ideel til livlige gnavere
 • Masser af tilbehør
 • Klar til at blive sluttet til rør eller moduler
 • Aftageligt tag for nem rengøring
 • Med flot udsmykning på bunden og på taget

Tilbehør inkluderet med dette hamsterbur:

 • Rede
 • Hjul
 • Foderautomat
 • Drikkeflaske
 • Stiger
 • Plasthylder

Ferplast Circus Fun Hamsterburet måler: 49,5 x 34 x 42,5 cm. (længde x bredde x højde).

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Ferplast CIRCUS FUN bur til hamstere ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Ferplast CIRCUS FUN bur til hamstere

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: