Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Fåreskindsmadras til hund mod bl.a gigt 45x45 cm.

Varenummer: TX2851u
TX2851u <p><strong>Ægte fåreskindsmadras til hund med skumgummifyld, som er ren luksus for din hund.</strong> Meget blød, naturlig, og har derudover nogle gode egenskaber mod gigt og slidgigt, hvis din hund skulle lide af det, da puden er med til at udligne temperaturen.<img style="float: right;" title="Trixie katteartikler og hundeudstyr hos PetDreams" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" alt="Stort udvalg af hundeudstyr og katteartikler fra Trixie" width="112" height="70" /></p> <p>Måler 45x45 cm.</p> <p>Se hele udvalget af <strong><a title="Flotte hundesenge" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/senge-og-kurve.html">hundesenge</a></strong>.</p> <p>Læs mere om <a href="//www.petdreams.dk/gigt-hos-hunde"><strong>gigt hos hunde</strong></a>.</p> Trixie Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager - Levering 2-5 dage

kr. 309,-
Trixie

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Ægte fåreskindsmadras til hund med skumgummifyld, som er ren luksus for din hund. Meget blød, naturlig, og har derudover nogle gode egenskaber mod gigt og slidgigt, hvis din hund skulle lide af det, da puden er med til at udligne temperaturen.Stort udvalg af hundeudstyr og katteartikler fra Trixie

Måler 45x45 cm.

Se hele udvalget af hundesenge.

Læs mere om gigt hos hunde.

Anmeldelser

Anmeldelser (1)

 Anmeldt af Pernille
Anmeldelse:
Har købt først en pude til min hund som har dårlige knæ (Patella) og HD som nu begge dele har udviklet sig til slidgigt plus hun har misdannelser på ryggraden og forkalkninger i ryggen som mange franske bulldogs nu engang har.. Så derfor var det et oplagt valg til hende så hun fik den varme hendes led har godt af og kunne få et godt sted at ligge og putte. Hun er blevet rigtig glad for puden og den virker til at holde hende rigtig god varm og hun er ikke ligeså stiv når hun rejser sig fra at have puttet selvom puden ligger direkte på vores trægulv. Så nu har jeg bestilt en mere til damen... Hun er så glad for den at hun da skal ha en til i et andet rum. Og når den så samtidig kan være god for hendes krop og skavanker så er det jo bare et kæmpe plus. Perfekt i størrelsen til en fransk bulldog på 11-12kg.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Fåreskindsmadras til hund mod bl.a gigt 45x45 cm. ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Fåreskindsmadras til hund mod bl.a gigt 45x45 cm.

1 Vare(r)

per side
 • Fra Martin at 13/12/2015 19.13
  • Kan Tæppet vaskes ? Hvor tykt er det ?

  • Hej Martin

    

   Tak for din mail. Ja, det kan vaskes ved 30 grader. Tæppet er ca 5 cm tykt. 

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video