Ring +45 50262020 | [email protected]

♡ Julegaver byttes indtil 01/02 | Fragt: kun 39,-

Extreme Classic kattegrus – 2 størrelser

Varenummer: EXTREME CLASSIC KATTEGRUS
EXTREME CLASSIC KATTEGRUS <h2>Nu kan du tilbyde din kat, den store uberørte Canadiske natur - Extreme Classic Granuleret Kattegrus</h2> <p>Det grundstof der gøres brug af til Extrem Classic kattegrus, er et rent naturprodukt og indholder intet af farlige stoffer eller kemikalier. Takket være Extreme classic´s store optagelses og sugeevne, som er på imponerende 350%, er der ingen ubehagelig lugt gener, men kun en svag og behagelig babypudderduft. (indholder ingen babypudder, kun duften af den).</p> <p>Det støvfri kattegrus består af superklumpende naturgranulat, der ikke klistrer fast på poterne af din kat, og dermed slæbes rundt i hele hjemmet.</p> <p>Når du først efter en given tid, besigtiger katteetoilettet for at rense det, fjerner du kun klumperne. Du skal ikke skifte alt kattegrusen udpå den måde er Extreme Classic en behagelig, billig og sparsom kattegrus at bruge end den traditionelle kattegrus.</p> <p><strong>Fås i 14 kg sække. </strong></p> Extreme Classic

På lager 

kr. 169,-

* Skal udfyldes

Extreme Classic

Julegaver byttes indtil den 1. februar!

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Nu kan du tilbyde din kat, den store uberørte Canadiske natur - Extreme Classic Granuleret Kattegrus

Det grundstof der gøres brug af til Extrem Classic kattegrus, er et rent naturprodukt og indholder intet af farlige stoffer eller kemikalier. Takket være Extreme classic´s store optagelses og sugeevne, som er på imponerende 350%, er der ingen ubehagelig lugt gener, men kun en svag og behagelig babypudderduft. (indholder ingen babypudder, kun duften af den).

Det støvfri kattegrus består af superklumpende naturgranulat, der ikke klistrer fast på poterne af din kat, og dermed slæbes rundt i hele hjemmet.

Når du først efter en given tid, besigtiger katteetoilettet for at rense det, fjerner du kun klumperne. Du skal ikke skifte alt kattegrusen udpå den måde er Extreme Classic en behagelig, billig og sparsom kattegrus at bruge end den traditionelle kattegrus.

Fås i 14 kg sække. 

Anmeldelser

Anmeldelser (8)

 Anmeldt af Stinne
Anmeldelse:
Posen med grus var utæt ved ankomsten, men da den lå i kattebakken, som gruset alligevel skulle bruges i, gjorde det ikke noget. Gruset i sig selv er meget finkornet. Jeg synes, at det støver mindre end andre typer grus og klumper fint, men som en anden køber nævner, så finder gruspartikler sig vej rundt i hjemmet. Jeg er dog overordnet tilfreds med produktet og kunne godt finde på at købe det igen. Duften af babypudder har jeg knapt lagt mærke til.
 Anmeldt af ketty
Anmeldelse:
Syntes jeres kattegrus er godt, men bliver dyrt i længden, med fragt, .
 Anmeldt af Pia Hansen
Anmeldelse:
Det er simpelthen det bedste kattegrus på markedet... Det suger fantastisk og sørger for en lugtfri kattebakke.
 Anmeldt af Lotte
Anmeldelse:
Jeg er helt enig i at det er et kvalitets kattegrus. Dog vil jeg sige at lugten af babypudder er ret kraftig. Pudderlugten tager den traditionelle lugt af kattebakke, så det er en smagssag, hvad man foretrækker. Derudover så virker den såkaldt superklumpende naturgranulat ikke på den måde som der står beskrevet - at det forhindrer gruset i at blive spredt ud over det hele. Vores kattebakke står i stueetagen og vi finder en del grus på 1. sal. På trods af dette er vi alligevel tilfredse med gruset, da det holder kattebakken frisk længe og man behøver ikke skifte det ud ret tit, hvis man sørger for at fjerne klumper dagligt.
 Anmeldt af Thomas Larsen
Anmeldelse:
Super godt grus. Det bedste jeg har prøvet. Klumper rigtigt godt, så man får det hele med når man renser. Slut med at købe det billige fra supermarkedet.
 Anmeldt af Caroline
Anmeldelse:
Fint grus, fin duft. Fungerer godt i kassen - og vores katte er blevet afhængige:-)
 Anmeldt af Per
Anmeldelse:
Har lige fået kattekilling. Købte kattegrus discount. Efter 2 dage lugtede det. Fandt Petdreams på nettet og købte bl.a. extreme classic kattegrus. Min killing er glad for gruset. der er ingen ubehagelig lugt i eller omkring kattegruset.
Jeg rengør kattebakken hver morgen gennem den smarte si i kassen. Smart og enkelt.
 Anmeldt af Tove
Anmeldelse:
Jeg ledte efter en type kattegrus, som mine killinger på et halvt år kunne bruge, mens de er indekatte lidt endnu. Jeg har prøvet naturlige produkter baseret på tang og savsmuld, forskellige billigere typer traditionelt kattegrus fra supermarkedet, og burstrø/savsmuld som man også anvender i gnaverbure. Ingen af de nævnte produkter har kunnet tage lugten eller få killingerne til at bruge kattebakken mere end én gang, så resten af dagens behov blev klaret udenfor bakken. Det lyder næsten som betalt reklame, men det er en stor lettelse at kunne sige, at de nu går glade i kattebakken og jeg ikke længere behøver gå og tørre op. Det tager også lugten, og hænger ikke ved kattens poter. I øvrigt er det altid en god idé at lægge en måtte foran kattebakken. Jeg kan varmt anbefale produktet!
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Extreme Classic kattegrus – 2 størrelser ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Extreme Classic kattegrus – 2 størrelser

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: