Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Ergolance miljøvenlig børste

Varenummer: BG ERGOBS
BG ERGOBS <h2>Biogance Ergolance Børste Til Kæledyr - Kombinerer Det Miljøvenlige Med Kvalitet, Design & Effektivitet</h2> <p>Denne børste fra Ergolance er en ny og sofistikeret børste-linje fra mærket Biogance. Ergolance børsten er lavet i miljøvenlige materialer med skafte i nøddetræ med en perfekt kombination af design of effektivitet. Børsterne er designet til en blid, antistatisk børstning af kæledyrets pels, og indholdet af keratin i børstehårene, får den til at absorbere urenheder og overskydende pels. Børsten giver en let massage i kæledyrets pels, som er med til at frigive de naturlige olier via en god blodcirkulation, som på sigt giver pelsen mere volumen, og gør den mere skinnende. </p> <ul> <li>Ergonomisk form</li> <li>Slankt design</li> <li>Non-slip træhåndtag</li> <li>Komfortabel for både venstre- og højrehåndede brugere</li> <li>Velegnet til tyndt, lang og mellemlang pels</li> <li>Til både katte og hunde</li> <li>Måler 230 x 40 mm</li> </ul> <p><span style="font-size: medium;">Sådan bruger du Ergolance børsten:</span></p> <p>Børst i pelsens retning fra skuldrene til halen og derefter ned til mave og ben. Rengør den med lidt shampoo, gnid skidt og hår af og skyl til sidst. </p> <p>I vores <strong><a title="Guide til pelspleje" href="//www.petdreams.dk/guide-pelspleje-hundepels-hundeborste">guide til pelspleje</a></strong>, kan du vælge den der passer bedst til din hundetype.</p> Biogance

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 179,-
Biogance

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Biogance Ergolance Børste Til Kæledyr - Kombinerer Det Miljøvenlige Med Kvalitet, Design & Effektivitet

Denne børste fra Ergolance er en ny og sofistikeret børste-linje fra mærket Biogance. Ergolance børsten er lavet i miljøvenlige materialer med skafte i nøddetræ med en perfekt kombination af design of effektivitet. Børsterne er designet til en blid, antistatisk børstning af kæledyrets pels, og indholdet af keratin i børstehårene, får den til at absorbere urenheder og overskydende pels. Børsten giver en let massage i kæledyrets pels, som er med til at frigive de naturlige olier via en god blodcirkulation, som på sigt giver pelsen mere volumen, og gør den mere skinnende. 

  • Ergonomisk form
  • Slankt design
  • Non-slip træhåndtag
  • Komfortabel for både venstre- og højrehåndede brugere
  • Velegnet til tyndt, lang og mellemlang pels
  • Til både katte og hunde
  • Måler 230 x 40 mm

Sådan bruger du Ergolance børsten:

Børst i pelsens retning fra skuldrene til halen og derefter ned til mave og ben. Rengør den med lidt shampoo, gnid skidt og hår af og skyl til sidst. 

I vores guide til pelspleje, kan du vælge den der passer bedst til din hundetype.

Anmeldelser

Anmeldelser (1)

 Anmeldt af Annette
Anmeldelse:
Dejlig børste. Den er tilpas størrelse til mine Shih Tzu'er, og så kan den tage ordentlig fat.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Ergolance miljøvenlig børste ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Ergolance miljøvenlig børste

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video