Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Ekstra tunneller til Trixie hundelemme

Varenummer: tunnel_trixie
tunnel_trixie <h2>Ekstra tunnel til <a href="//www.petdreams.dk/hundelem.html" target="_blank"><strong>Trixie Hundelem 2-vejs</strong>, Fleksibel flap</a></h2> <p>Ekstra tunnel element til Trixie hundelemme lavet i kunststof. Tunnelen er 37 mm, men sættes flere tunneller sammen, overlappes de, så hver tunnel giver 26 mm ekstra dybde. <img style="float: right;" alt="" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-petdreams.png" height="73" width="115" /></p> <p><strong>Vælg mellem small, medium og large, som passer til hver sin hundelem på linket herover.</strong></p> Trixie

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 32,-

* Skal udfyldes

Trixie

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Ekstra tunnel til Trixie Hundelem 2-vejs, Fleksibel flap

Ekstra tunnel element til Trixie hundelemme lavet i kunststof. Tunnelen er 37 mm, men sættes flere tunneller sammen, overlappes de, så hver tunnel giver 26 mm ekstra dybde. 

Vælg mellem small, medium og large, som passer til hver sin hundelem på linket herover.

Anmeldelser

Anmeldelser (1)

 Anmeldt af Maiken
Anmeldelse:
Vi købte Trixie Small hundelem og kunne tilføje tunneler efter tykkelse på væggen !

Vi sover med vores dyr - Og kattekasser kan lugtes uanset at vi renser hver dag - de lugter ikke af ekskrementer men af den dér pudrede kalk / beton lugt fra det klumpende kattesand vi bruger ( de bedste til at fjerne lugt : Exstreme classic ! )
og dét iriterede mig - altså har vi købt trixie small hundelem med 7 tunnel forlængelser til ..... og lavet HUL i væggen ud til vores Altan ! Det virker helt fantastisk ! Kattene skulle lige vende sig til at gå ud igennem et hul i væggen frem for altandøren - som stod åben i døgndrift hele sommeren! Men med lidt Gaffa tape på flappen den første uge - så lærte de det vældigt fint!
Og jeg har igen et varmt og lugtfrit soveværelse !

Disse tunneler tænker man måske er lidt dyre - men de går jo ikke ligefrem i stykker sådan lige ........ og man slipper for at lave en eller anden bøvlet Storm P løsning - som sikkert vil gå i stykker - eller er umulig at gøre ren ! Disse plastic dimser skal bare have lidt sæbevand en gang imellem ..... ikke males om eller om beklædes med nyt tæppe/Gaffa eller hvad hulen man nu kunne finde på ! Så GENIAL LØSNING efter min mening !
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Ekstra tunneller til Trixie hundelemme ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Ekstra tunneller til Trixie hundelemme

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video