Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Donut seng i sort antik kunstlæder

Varenummer: Scruffs donut hundesenge
Scruffs donut hundesenge <h2>Trendy Hundeseng i Antik Sort Kunstlæder - Bestseller</h2> <p><strong>Varen er desværre udgået, men vi har mange andre spændende produkter!</strong></p> <p>Donut seng i sort fra Scruffs Ranger, som er konstrueret ved brug af kunstlæder med antik effekt på ydersiden, med en inderside der står i kontrast med et glat plys betræk og seperat pude med polyester fyld. Giver en blød lun base til din hund. Sengen har en flot finish som en smart lynlås, sting og broderet Scruffs logo.</p> <p>Hundesengen kan vaskes ved 30 grader.</p> <h3>Scruffs Donut Ranger hundesenge leveres i 2 størrelser:<img style="float: right;" title="Scruffs Logo" alt="Logo from scruffs" src="//www.petdreams.dk/maerker/Scruffs-petdreams.jpg" height="53" width="197" /></h3> <ul> <li><strong>Small:</strong> 46 x 36 x 20 cm. (L x B x H)Liggearealet er 40 x 30 cm. Passer til hunde som Chihuahua, Yorkshire Terrier og Malteser</li> <li><strong>Large:</strong> 76 x 64 x 26 cm. (L x B x H) Liggearealet er 70 x 50 cm. Passer til hunde som Cocker Spaniel, Basset hound og Labrador Formel 1</li> </ul> Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager - Spørg os om leveringstid

kr. 199,-

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Trendy Hundeseng i Antik Sort Kunstlæder - Bestseller

Varen er desværre udgået, men vi har mange andre spændende produkter!

Donut seng i sort fra Scruffs Ranger, som er konstrueret ved brug af kunstlæder med antik effekt på ydersiden, med en inderside der står i kontrast med et glat plys betræk og seperat pude med polyester fyld. Giver en blød lun base til din hund. Sengen har en flot finish som en smart lynlås, sting og broderet Scruffs logo.

Hundesengen kan vaskes ved 30 grader.

Scruffs Donut Ranger hundesenge leveres i 2 størrelser:Logo from scruffs

 • Small: 46 x 36 x 20 cm. (L x B x H)Liggearealet er 40 x 30 cm. Passer til hunde som Chihuahua, Yorkshire Terrier og Malteser
 • Large: 76 x 64 x 26 cm. (L x B x H) Liggearealet er 70 x 50 cm. Passer til hunde som Cocker Spaniel, Basset hound og Labrador Formel 1

Anmeldelser

Anmeldelser (14)

 Anmeldt af Helle
Anmeldelse:
Denne hundeseng er simpelhen den bedste jeg nogensinde har haft til mine hunde. Nu er det anden gang jeg køber samme model. Har yderligere henvist mange af mine hvalpe køber til denne seng.
 Anmeldt af Rikke
Anmeldelse:
Super seng i god kvalitet og dejlig blød for min lille hvalp. Nem at vaske og pænt design
 Anmeldt af Adib
Anmeldelse:
den er god
 Anmeldt af Marianne
Anmeldelse:
Pæn kurve, hvis den skal bruges til pynt. Købte 2, desværre tilter den rundt og hunden ryger ud... Har måtte opgive og bestille en ny.

Svar:

Hej Marianne

Tak for feedback. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil returnere den. Jeg forstår ikke helt hvordan de tilter rundt, men det kan tage et par dage, før de får den helt rigtige form, når de kommer til at ligge i dem, men kontakt os, så kan vi se på det.

Mvh
Kristian, PetDreams.dk
 Anmeldt af Alex
Anmeldelse:
Hurtig levering og vores hund Laban er ikke til at få ud af senge igen.
Kun mad og gå turer hjælper.
Jeg er glad for anmeldelserne her, for det fik os til at købe str. large og den passer perfekt til vores mellem str. hund.
 Anmeldt af Beinta
Anmeldelse:
Tak for hurtig forsendelse og god service. Vores mellem puddel blevet meget glad for sengen, og bare ikke til at få ud af sengen igen. Den kan helt sikkert anbefaldes! takk.
 Anmeldt af Bettina
Anmeldelse:
Det er fine hunde senge, de er ikke helt så faste i kanterne som jeg havde håbet, men DEJLIGT bløde og hundene elsker dem :-) Rigtig god pris
 Anmeldt af Bente Madsen
Anmeldelse:
Sengen er fin og hunden vil gerne ligge i den, men siderne er for tynde, så den klapper sammen nok især efter at den har været foldet sammen under forsendelsen.
 Anmeldt af Kai
Anmeldelse:
God og hurtig problemfri levering. Str. angivelserne er misvisende. Købte en medium størrelse til vores dværg gravhund, men sengen er lige lille nok. Kunne sagtens ha' været en størrelse large. Desuden er kanterne for bløde. Ellers en lækker hundeseng.
 Anmeldt af Susan rycroft
Anmeldelse:
Vores hvalp Walter er super glad for sin "seng" og er en flittig bruger. Takker for hurtig og problemfri levering. Vender helt sikker tilbage når Walter er blevet større og har brug for en størrelse L. På genhør.
 Anmeldt af Rita
Anmeldelse:
Udmærket hundeseng str small passer en Chihuahua, men måske er kanten af sengen lidt for blød (mangler stivelse) i sær hvis der er tale om en større hund
 Anmeldt af Norfolk terrier
Anmeldelse:
Min norfolk terriehvalp fik først den lille model, som hun elskede. Så købte vi den i medium, og den elskede hun også. Den er vasket i vaskemaskine ved 30 C og tørretumlet ved lav temperatur flere gange, og kurven er fortsat blød og dejlig. Og ja, hunden elsker den fortsat.
 Anmeldt af børge bjune
Anmeldelse:
flot produkt, men vil sige at str. guide er måske lidt misvisende. vi købte large og den er lige tilpas til en fransk bulldog. kan ikke helt forestille mig at en labrador ville få særlig meget gavn af den, men igen et super flot produkt.
 Anmeldt af Lone Bruun
Anmeldelse:
Sengen lever fuldt ud op til mine forventninger og min corgi tog den straks ibrug. Dejlig blød og fleksibel.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Donut seng i sort antik kunstlæder ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Donut seng i sort antik kunstlæder

4 Vare(r)

per side
 • Fra Mette at 20/02/2013 18.23
  • Skal altså lige høre hvilken hund str. L svarer til ?? For mig ser det ud som om, at der ikke er en som en Golden Retriever kan bruge...

  • Hej Mette.

   Størrelse large kan desværre kun bruges af hunde op til ca 15-17 kg. Jeg kan f.eks anbefale denne hundeseng til en Golden Retriever: https://www.petdreams.dk/laekker-og-blod-seng-i-brun-til-store-hunde-102x76x20-cm.html .

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra gitte albæk at 18/09/2013 09.52
  • hej kan jeg bruge en str L til en cooker spaniel ???? gitte

  • Hej Gitte

   Ja, L størrelse passer fint til Cocker Spaniel.

    

   MVH, Paula, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra camilla at 08/01/2014 17.04
  • hej hvilken str. skal jeg bruge til en japansk spids

  • Hej Camilla

    

   Tak for din mail. Jeg vil mene du skal bruge en medium.

    

   Hav en god aften :)

    

   Mvh

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Mia at 20/08/2015 12.43
  • Hej, hvilken seng vil du anbefale til en Old English Bulldog (hvalp)? Hilsen Mia

  • Hej Mia

    

   Tak for din mail. Sengen er ikke stor nok til en Old English Bulldog som voksen, så skal den bruges når hunden er stor også, skal du nok kigge på en anden seng :).

    

   Som hvalp afhænger det lidt af vægten, men han vil jo vokse ret hurtigt, så tror jeg ville tage en seng i large, som kan bruges til han er ca 20 kg. 

    

   Hav en god dag.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video

Relaterede varer: