Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Donut hundeseng i antik kunstlæder i brun

Varenummer: Scruffs kunstlæder hundekurve
Scruffs kunstlæder hundekurve <p><img style="float: right;" alt="hundekurv scruffs" src="//www.petdreams.dk/media/catalog/product/r/a/ranger_hundeseng_large_4.jpg" width="200" /></p> <h2>Trendy Design Seng Til Hunde - Antik Kunstlæder</h2> <p><strong>Varen er desværre udgået, men vi har mange andre spændende produkter!</strong></p> <p>Donut sengen fra Scruffs Ranger er konstrueret ved brug af kunstlæder med antik effekt på ydersiden, med en inderside der står i kontrast med et glat og meget blødt plys betræk.</p> <p>Sengen har pude, der kan tages ud, med polyester fyld, som giver en blød lun base til din hund. Sengen har en flot finish som en smart lynlås, sting og broderet Scruffs logo. Kan vaskes ved 30 grader.</p> <h3>Leveres i 3 størrelser:</h3> <ul> <li><strong>Small:</strong> (L x B x H) - Udvendigt mål: 46 x 36 cm, Indvendigt mål: 40 x 30 cm.<strong> </strong>Passer til hunde som <strong>Chihuahua, Yorkshire Terrier og Malteser</strong></li> <li><strong>Medium:</strong> (L x B x H) - Udvendigt mål: 61 x 46 cm, Indvendigt mål: 55 x 40 cm. Passer til hunde som Cairn Terrier, Cocker Spaniel, Basset hound og Mops</li> <li><strong>Large:</strong> (L x B x H) - Udvendigt mål: 76 x 64 cm, Indvendigt mål: 70 x 50 cm. Passer til hunde som Labrador Formel 1</li> </ul> <p>Se hele udvalget af <strong><a title="Flotte hundesenge" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/senge-og-kurve.html">hundesenge</a></strong>.</p> <p><img title="Scruffs Logo" alt="" src="//www.petdreams.dk/maerker/Scruffs-petdreams.jpg" height="53" width="197" /></p> Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager 

kr. 249,-

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

hundekurv scruffs

Trendy Design Seng Til Hunde - Antik Kunstlæder

Varen er desværre udgået, men vi har mange andre spændende produkter!

Donut sengen fra Scruffs Ranger er konstrueret ved brug af kunstlæder med antik effekt på ydersiden, med en inderside der står i kontrast med et glat og meget blødt plys betræk.

Sengen har pude, der kan tages ud, med polyester fyld, som giver en blød lun base til din hund. Sengen har en flot finish som en smart lynlås, sting og broderet Scruffs logo. Kan vaskes ved 30 grader.

Leveres i 3 størrelser:

  • Small: (L x B x H) - Udvendigt mål: 46 x 36 cm, Indvendigt mål: 40 x 30 cm. Passer til hunde som Chihuahua, Yorkshire Terrier og Malteser
  • Medium: (L x B x H) - Udvendigt mål: 61 x 46 cm, Indvendigt mål: 55 x 40 cm. Passer til hunde som Cairn Terrier, Cocker Spaniel, Basset hound og Mops
  • Large: (L x B x H) - Udvendigt mål: 76 x 64 cm, Indvendigt mål: 70 x 50 cm. Passer til hunde som Labrador Formel 1

Se hele udvalget af hundesenge.

Anmeldelser

Anmeldelser (16)

 Anmeldt af Helle
Anmeldelse:
Lækker lækker hundeseng til fornuftig pris, Let at vaske og tørre. Helt sikker et godt køb.
 Anmeldt af Mette
Anmeldelse:
Vores hund fransk bulldog fik en dejlig stor hunde seng som han ligger rigtig meget i. Den er blød og er samtidig rigtig flot. Vi købte den store og han nyder og kunne ligge som han vil. Godt køb go pris
 Anmeldt af inger-marie
Anmeldelse:
Vores skønne westie tog den i besiddelse i samme sekund den blev sat på gulvet ,skønt den har adskillige andre.
Den er smart og dejlig blød.
 Anmeldt af Helene
Anmeldelse:
købt til vores lille nye hundevalp fransk bulldog, god kvalitet og dejlig blød zzzzzzzz
 Anmeldt af Sanne
Anmeldelse:
Er meget tilfreds med kurven.. har en lille Griffon og small passede perfekt. Hun hoppede lige op i den og har ikke været oppe af den endnu :)
 Anmeldt af Liff
Anmeldelse:
Jeg har købt den lille model til min mini hund på 28 cm. og 1,8 kg.
Kurven svarer absolut til forventningen, men der er et stort minus.
Puden der er i er for lille og for hårdt monteret, så han væltede ned i siderne. Jeg tog noget af indmaden ud, så nu passer den i størrelsen, men er ikke så blød.
Ellers er den både smart og praktisk.
 Anmeldt af Erik
Anmeldelse:
God hundeseng lit blød i kanten men hunden elsker den--hun ligger på ryggen og snorker højlydt.
Lynhurtig levering!!!
 Anmeldt af Lene
Anmeldelse:
Den er flot og dejlig lun, til en lille chavalier king charles, nem at rengøre og prisen er billig for den gode kvalitet.
kan andbefales med 5 stjerner
 Anmeldt af pia
Anmeldelse:
En god kurv....havde dog regnet med at den var lidt mere fast i det....
Størrelsen er lidt misvisende vi har købt to til vores welsh corgi'er og efter anvisningen skulle vi købe medium, men vi valgte heldigvis en large og det er vi glade for da det er den rette størrelse.
Ellers en rigtig god service fra firmaet og hurtig levering :-)
 Anmeldt af Bente Pedersen
Anmeldelse:
Skøn seng med lækkert plys og pæn kvalitet. Vi synes ved udpakning, at den så lidt lille ud, men vores F.T cocker spaniel fandt sig med det samme tilrette og er meget glad for sin nye seng.
 Anmeldt af Mette
Anmeldelse:
Bertha (Fransk Bulldog) elsker sin nye seng :-)
 Anmeldt af Vibeke
Anmeldelse:
Dejlig blød seng. Min hund,som er en blanding af doobermann og fransk bulldog elsker den. Hun er en rigtig putte/hygge hund og det kan hun gøre i denne.
Jeg har købt kurven i large og den passer min hund,men vil sige,at hunden skal ikke være større end min for så passer large ikke. Hun vejer 16kg er ca 70cm høj og er ca 68cm lang fra halerod til hals(bare lidt info til andre der gerne vil købe denne kurv)
Udover det:God service og hurtig levering. Er yderst tilfreds :-)
 Anmeldt af Mig
Anmeldelse:
Jeg var MEGET positivt overrasket da pakken allerede kom på andendagen efter at jeg havde bestilt den! Men.......
Jeg havde købt den i large til min labrador retriever for det blev der anvist, men "sengen" var alt for lille! Han kunne simpelthen ikke være i den. Vil sende den tilbage og håber at petdreams betaler for ellers er det altså ikke så fedt....

Ellers en lækker hundekurv, dog er puden MEGET lille....
Mvh.
 Anmeldt af Martin
Anmeldelse:
Super lækker hundekurv. Lever helt op til forventningerne. Jackson, min Jack Russell terrier er helt enig :-)

Rigtig god service! Den kom dagen efter jeg bestilte den.

Det er ikke sidste gang jeg handler hos PetDreams.dk!

MVH
Martin
 Anmeldt af Nella
Anmeldelse:
Jeg har købt sengen til min dejlige kattekilling CoCo. Vi var meget i tvivl om han vil bruge den.
Han elsker sengen, og går næsten aldrig ud af den. Den er blød og dejlig, og han finder den meget tryg. Det er blevet hans yndlings sted. Jeg kan kun anbefale den, til både kat og hund. Vi har købt størrelse medium, og han elsker at der er meget plads. Jeg giver sengen 5 stjerner, og jeg håber at andre katte og hunde får en ligeså stor glæde af den.
 Anmeldt af Hanne
Anmeldelse:
Min hund er super glad for sengen! Købte den store model. Han er en meget dominerende Cocker Spaniel og han bliver sur hvis vores kat eller børnene kommer tæt på hans seng! :) Nu skal jeg købe en i mindre størrelse til katten.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Donut hundeseng i antik kunstlæder i brun ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Donut hundeseng i antik kunstlæder i brun

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: