Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Buster DogMaze interaktiv madskål

Varenummer: Dog maze skål
Dog maze skål <h2>En Sund Måde At Fodre Overvægtige Hunde På!</h2> <p>Buster DogMaze er en unikt designet madskål, der vil bremse hundens spisning, mens den bruger sin intelligens til at få sin mad. Din hund vil let se, lugte og røre foderet i denne Buster DogMaze, hvilket vil begejstre og lokke den til at arbejde for sit måltid.</p> <p>Denne foderskål er ideel til at hjælpe overvægtige hunde til at bremse deres spisevaner. Buster DogMaze er designet med dybe bueformede baner i form af en labyrint. Din hund vil have det sjovt med at arbejde for sin mad ved at mobilisere sin intelligens til at skubbe maden gennem labyrinten og ud af udgangshullerne for at få sin belønning - en hundegodbid eller dens måltid.</p> <p>Buster DogMaze kan bruges som et interaktivt spil til godbidder når din hund keder sig og har brug for nogle timers sjov.</p> <ul> <li>Ideel til overvægtige hunde</li> <li>Bremser hundens spisning</li> <li>Stimulerer hundens intelligens</li> <li>Sjov måde at spise</li> <li>Skridsikre fødder</li> <li>Brug hundegodbidder eller hundemad</li> <li>For alle hunderacer og størrelser, som vejer 5 kg til 30 kg</li> </ul> <h3>Buster DogMaze findes i 2 størrelser:</h3> <p><strong>Small</strong> måler 26cm x 21cm x 3cm </p> <p><strong>Large</strong> måler: 40cm x 33cm x 6cm</p> <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/sv-EuiIXUk4" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe> Buster

På lager 

Regular Price: kr. 149 ,-

Tilbudspris: kr. 134,10

* Skal udfyldes

Buster

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

En Sund Måde At Fodre Overvægtige Hunde På!

Buster DogMaze er en unikt designet madskål, der vil bremse hundens spisning, mens den bruger sin intelligens til at få sin mad. Din hund vil let se, lugte og røre foderet i denne Buster DogMaze, hvilket vil begejstre og lokke den til at arbejde for sit måltid.

Denne foderskål er ideel til at hjælpe overvægtige hunde til at bremse deres spisevaner. Buster DogMaze er designet med dybe bueformede baner i form af en labyrint. Din hund vil have det sjovt med at arbejde for sin mad ved at mobilisere sin intelligens til at skubbe maden gennem labyrinten og ud af udgangshullerne for at få sin belønning - en hundegodbid eller dens måltid.

Buster DogMaze kan bruges som et interaktivt spil til godbidder når din hund keder sig og har brug for nogle timers sjov.

 • Ideel til overvægtige hunde
 • Bremser hundens spisning
 • Stimulerer hundens intelligens
 • Sjov måde at spise
 • Skridsikre fødder
 • Brug hundegodbidder eller hundemad
 • For alle hunderacer og størrelser, som vejer 5 kg til 30 kg

Buster DogMaze findes i 2 størrelser:

Small måler 26cm x 21cm x 3cm 

Large måler: 40cm x 33cm x 6cm

Anmeldelser

Anmeldelser (2)

 Anmeldt af Lis
Anmeldelse:
min hund er glad for sin nye madskål. han er på slankekur så han spiste meget hurtigt,,men nu tager det tid og det giver en bedre mæthedsfølelse,,,så vi er rigtig glade,,,
 Anmeldt af Jeanette
Anmeldelse:
OK alternativ til en madskål. Den står fast selvom hunden er ivrig og bruger poterne til hjælp. Den udfordre hunden til at tænke og bruge tid på at få maden. Den sluger ikke bare maden, men bruger noget tid på måltidet.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Buster DogMaze interaktiv madskål ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Buster DogMaze interaktiv madskål

2 Vare(r)

per side
 • Fra Lis Velds at 15/01/2015 15.50
  • Hvor stor skal den være til en hund på 18 Kg...

  • Hej Lis

    

   Der vil jeg anbefale en Dogmaze i large.

    

   Hav en god dag.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Mona at 26/05/2015 13.15
  • Hej. jeg har en fransk bulldog, som sluger sin mad så hurtig at han tit kaster op af det. men kan han arbejde med sådan en skål, når han "ingen" snude har ?

  • Hej Mona

    

   Tak for din mail. Han vil fint kunne benytte noget af Dog Maze skålen, men han vil nok ikke kunne benytte den fuldt ud med den meget korte snude. Så du skal nok sørge for at fylde den mere op end normalt, da han nok ikke kan nå helt ned i bunden med snuden, men den vil stadig kunne gøre gavn for ham.

    

   Hav en god dag.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video