Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Bil Køler – Hold en kølig temperature I bilen for din hund

Varenummer: TX13105
TX13105 <h2>Hold din hund sikker, når du har din hund med i din varme bil om sommeren eller varmt vejr- reducerer temperaturen inde i dit køretøj!</h2> <p>Vidste du, at hvis din hund bliver efterladt i en varm bil, kan den blive dehydreret og endda dø? Selv ved at parkere din bil i skyggen kan ikke garantere, at temperaturen i bilen vil være kølig nok for din hund.</p> <p>Bil køler er et produkt, der er let at installere i din bil, for at sikre din hund får masser af frisk luft under de varme dage, hvor du er nød til at forlade ham i bilen alene.</p> <ul> <li><img style="float: right;" alt="" src="https://www.petdreams.dk/media/artikler-hunde/temperature-hund.png" height="163" width="359" />Nem og hurtig at installere i bilens bagklap</li> <li>Ingen brug af værktøj</li> <li>Holdbar: lavet af solidt metal med en sort belægning</li> <li>Virker på alle biltyper</li> <li>Virker med eller uden centrallås</li> <li>Godkendt af flere forsikringsselskaber</li> </ul> <p><strong>Sørg stadig for at sætte bilen i skyggen, så temperaturen sænkes yderligere. Du kender nok fornemmelsen, når du har været væk nogle timer fra bilen på en sommerdag. Varmen kan føles dræbende, og din hund føler det samme. Så sæt bilen i skyggen, og brug Dog Cooler. På den måde, er din hund bedst sikret, og det samme med din bil, istedet for nedrullede vinduer. Er du væk i længere tid, så kig til din hund med mellemrum, og sørg for den er godt tilpas. Der kan stadig blive varmt i bilen på en steghed sommerdag uden vind, selv med Dog Cooler. </strong></p> Trixie

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 139,-
Trixie

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Hold din hund sikker, når du har din hund med i din varme bil om sommeren eller varmt vejr- reducerer temperaturen inde i dit køretøj!

Vidste du, at hvis din hund bliver efterladt i en varm bil, kan den blive dehydreret og endda dø? Selv ved at parkere din bil i skyggen kan ikke garantere, at temperaturen i bilen vil være kølig nok for din hund.

Bil køler er et produkt, der er let at installere i din bil, for at sikre din hund får masser af frisk luft under de varme dage, hvor du er nød til at forlade ham i bilen alene.

 • Nem og hurtig at installere i bilens bagklap
 • Ingen brug af værktøj
 • Holdbar: lavet af solidt metal med en sort belægning
 • Virker på alle biltyper
 • Virker med eller uden centrallås
 • Godkendt af flere forsikringsselskaber

Sørg stadig for at sætte bilen i skyggen, så temperaturen sænkes yderligere. Du kender nok fornemmelsen, når du har været væk nogle timer fra bilen på en sommerdag. Varmen kan føles dræbende, og din hund føler det samme. Så sæt bilen i skyggen, og brug Dog Cooler. På den måde, er din hund bedst sikret, og det samme med din bil, istedet for nedrullede vinduer. Er du væk i længere tid, så kig til din hund med mellemrum, og sørg for den er godt tilpas. Der kan stadig blive varmt i bilen på en steghed sommerdag uden vind, selv med Dog Cooler.

Anmeldelser

Anmeldelser (9)

 Anmeldt af Marianne
Anmeldelse:
Jeg har selv købt dog cooler og er meget glad for den
Den skal jo bruges som hjælp til en køligere bil og skal selvfølgelig bruges med omtanke
Men kunne jo starte med at læse den montering vejledning der er i pakken
Jeg træner selv i DCH og der er mange der bruger den i vores afd og er glade for den
Jeg bruger den nu også selvom der ikke er hund i bilen da jeg godt kan li at komme tilbage til en køligere kabine
 Anmeldt af Arne Hoe
Anmeldelse:
Med Dogcooler monteret, kan bagklappen på en VW Touareg åbnes selv om bilen er låst!
 Anmeldt af Frederik Albrecht
Anmeldelse:
Bemærk - Kør IKKE med åben bagklap da undertryk trækker udstødning ind i bilen (kender de fleste måske) fra flytning - Du må ikke efterlade hunden i varmt vejr - kan du selv holde ud at sidde der med kun et kvart nedrullet vindue nej vel - men ellers er den smart for hunden for frisk luft i de øvrige 8-9 måneder.
 Anmeldt af Jette
Anmeldelse:
God ide med dogcooler når bare man holder øje med hund, temperatur osv men at finde på at bruge den mens man kører er ikke anbefalelsesværdigt - der kommer jo kulilte ind i bilen fra udstødningen!
 Anmeldt af Maæene
Anmeldelse:
Det er helt vidunderligt!!!! Har ikke længere de store skrubler over at efterlade hundene i bilen i en kort periode, for nu har de ikke kun det vand jeg sætter frem men også god luft og kølighed.
 Anmeldt af Dorthe
Anmeldelse:
Synes det er en god idé - for den kan bruges mens man kører og der vil solen jo skinne på hunden. SELVFØLGELIG skal man ikke efterlade en hund i bilen, når solen bager, men det er jo nødvendigt at have hunden med i bilen ind i mellem og hvis denne installation kan medvirke til, at hunden ikke sidder og steger mens man kører i bilen og, når den skal sidde der i kort tid - så er det jo en genial løsning - hvis det virker.....
 Anmeldt af Michael
Anmeldelse:
Var lidt spændt, men beslaget passer perfekt til min bil og er ret sikker på, at den passer til alle biler.
Meget enkel konstruktion, GENIAL ;-)

 Anmeldt af malene
Anmeldelse:
Super god løsning....så længe den bruges med omtanke. Men generelt er det vel en hundeejers mantra...At behandle sin hun med omtanke!
 Anmeldt af Morten.Olsen
Anmeldelse:
Hej lige en lille opsang ingen dyr eller børn skal efterlades i en bil om sommeren selv med vinduerne rullet ned kan der blive op til 50-60 grader det er falsk trykhed at opfinde sådan ting og der er desvære menesker der tro så kan man bare købe sådan en DogGooler og så kan de gå fra sin bil i flere timer men det kan man ikke det kan godt være man holder i skygge men solen drejer jo måske efter en kort tid så har man ulykken og har man prøvet at tage et levene væsen ud af en brand varm bil der er dødt eller i chok så glemmer man det aldrig det er en pinefuld død så væk med den.
Med venlig hilsen
En Hundetræner i Dch ( Danmarkscevilehundetræner)
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Bil Køler – Hold en kølig temperature I bilen for din hund ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Bil Køler – Hold en kølig temperature I bilen for din hund

1 Vare(r)

per side
 • Fra Camilla at 01/05/2018 10.29
  • Hvor meget bliver temperaturen sænket? Hvordan fungerer den? Der mangler virkelig info om varen.

  • Hej Camilla.

   Den fungerer sådan, at den holder bagagerumsklappen åben på klem, så der kommer frisk luft ind i bilen. (Se evt. billede 2 og 3 https://www.petdreams.dk/dogcooler-hold-en-kolig-temperature-i-bilen-for-din-hund.html) Hvor meget temperaturen sænkes afhænger naturligvis af, hvor varmt der er, både inde i bilen og udenfor.

    

   Med venilg hilsen

   Mads, PetDreams.dk

    

    

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video