Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Dobbelt udtynder saks til hunde

Varenummer: TX2355u
TX2355u <p>Med den dobbelte <strong>udtynder saks</strong> kan du få den sidste finish i orden på hunden, når du klipper. Er en god investering, hvis din hunds pels er meget tyk og let filtres.<img style="float: right;" title="Trixie katteartikler og hundeudstyr hos PetDreams" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" alt="Stort udvalg af hundeudstyr og katteartikler fra Trixie" width="112" height="70" /></p> <p>Saksens længde er 18.5 cm.</p> <p>Se hele udvalget af <a title="hundeklippere" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/plejeprodukter/hundeklippere-og-sakse.html"> <strong>klippemaskiner til hunde</strong></a>.</p> Trixie Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager - Levering 2-5 dage

kr. 99,-
Trixie

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Med den dobbelte udtynder saks kan du få den sidste finish i orden på hunden, når du klipper. Er en god investering, hvis din hunds pels er meget tyk og let filtres.Stort udvalg af hundeudstyr og katteartikler fra Trixie

Saksens længde er 18.5 cm.

Se hele udvalget af klippemaskiner til hunde.

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Dobbelt udtynder saks til hunde ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Dobbelt udtynder saks til hunde

1 Vare(r)

per side
 • Fra Christina at 02/07/2013 17.36
  • Hejsa

   Hvad er forskellen på en dobbelt og en enkel udtynder saks???

   Et andet spørgsmål mht. klipper: Hvad skal jeg vælge?? Jeg har 2 yorkshire og 1 Lhasa apso, ikke filtert pels, vil bare gerne spare hunde frisøren.

   Jeg kunne læse mig til at en af maskiner skal smøres hvert 4 min. det vil jeg helst undgå..

    

   Venligst Christina

  • Hej Christina

   Tak for din mail. Forskellen ligger i hvor meget de tynder ud. Den dobbelte er mere grov, mens den enkelt raddede mere er til finish eller pels der i forvejen er mere tynd.

   Angående trimmer, så undgår du ikke at skulle smøre skæret med en dråbe ind imellem. Det er ikke nødvendigvis lige hvert 4. minut, men det er for at holde skæret køligt og glidende, ellers holder det ikke særligt længe.

   Angående trimmer, så kan jeg anbefale en Moser rex 1230 på 15 watt, som har det man skal bruge for at komme igang, men skal det være lidt mere professionelt og det pæneste stykke arbejde, har jeg andre ting jeg kan anbefale som Moser Max 50, men det afhænger lidt af budgettet du vil bruge på det, og om du selv vil holde 3 hunde hele tiden?

    

   Mere om pelspleje af Yorkshire terrier og Lhasa apso

   MvhKristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video

Relaterede varer: