Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Biogance Dentifresh giver sunde tænder og frisk ånde

Varenummer: BG DENSP
BG DENSP <h2><strong>Renser Hunde Og Kattens Tænder Og Tandkød - Giver Frisk Ånde</strong><strong><br /></strong></h2><p style="text-align: left;"><strong>Biogance Dentifresh</strong> spray forbedrer din hund eller kats mundhygiejne. Det er en effektiv løsning, som giver kæledyret tandhygiejne, frisk ånde og sundt tandkød. <img style="float: right;" src="//www.petdreams.dk/maerker/biogance_Produkter_logo.jpg" alt="" width="133" height="50" /><br /><br />Biogance Dentifresh indeholder en naturlig sammensætning af enzymer og fluor, som hjælper med at forebygge tandsten fra at hobe sig op, der ellers kan give smerte og ubehag for hunden og katten. Mint smagen giver en frisk, sød ånde, og Dentifresh giver dit kæledyr optimal tandbeskyttelse.<br /><br />Biogance er en fransk producent af plejeartikler til hunde og katte. Deres produkter er designet til at være miljøvenlige, og der bruges kun naturlige ingredienser. Dentifresh er fri for parabener, phenoxyethanol og olie fra dyr. Dåsen indeholder 100 ml. <br /><br /><strong>Brugsanvisning:</strong> Ryst før brug og spray tænder og tandkød. Det er let og smertefrit at påføre på hunden. Brug den 1 gang dagligt for optimal beskyttelse.</p><p><strong><strong> </strong></strong><strong>Se også <a title="Ørerens til hunde og katte fra Biogance" href="//www.petdreams.dk/orerens-til-hunde-og-katte-biogance-okologisk.html" target="_self">ørerens</a> og <a title="Øjerens til hunde og katte fra Biogance" href="//www.petdreams.dk/ojerenser-hund-kat-fjerner-urenheder-renser-biogance.html" target="_self">øjerens</a> til hunde og katte fra Biogance. <br /></strong></p><p> </p> Biogance

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 89,-
Biogance

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Renser Hunde Og Kattens Tænder Og Tandkød - Giver Frisk Ånde

Biogance Dentifresh spray forbedrer din hund eller kats mundhygiejne. Det er en effektiv løsning, som giver kæledyret tandhygiejne, frisk ånde og sundt tandkød.

Biogance Dentifresh indeholder en naturlig sammensætning af enzymer og fluor, som hjælper med at forebygge tandsten fra at hobe sig op, der ellers kan give smerte og ubehag for hunden og katten. Mint smagen giver en frisk, sød ånde, og Dentifresh giver dit kæledyr optimal tandbeskyttelse.

Biogance er en fransk producent af plejeartikler til hunde og katte. Deres produkter er designet til at være miljøvenlige, og der bruges kun naturlige ingredienser. Dentifresh er fri for parabener, phenoxyethanol og olie fra dyr. Dåsen indeholder 100 ml.

Brugsanvisning: Ryst før brug og spray tænder og tandkød. Det er let og smertefrit at påføre på hunden. Brug den 1 gang dagligt for optimal beskyttelse.

 Se også ørerens og øjerens til hunde og katte fra Biogance.

 

Anmeldelser

Anmeldelser (2)

 Anmeldt af Louise
Anmeldelse:
Har en boxer og en gravhund der begge får et sprøjt og de kan på ingen måde lide det. Men det virker, de lugter ikke længere ud af munden så vi fortsætter
 Anmeldt af Pia
Anmeldelse:
Bruger det til lille race. Lige i det jeg sprayer det i munden, bryder de sig ikke om det. Men det er hurtig glemt. Og så har det en dejlig frisk duft.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Biogance Dentifresh giver sunde tænder og frisk ånde ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Biogance Dentifresh giver sunde tænder og frisk ånde

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video