Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Cykelstang til ture med hunden

Varenummer: TX1287
TX1287 <h2><strong>Tag på tur med hunden - Sæt en cykelstang med tilhørende kit på cyklen ></strong></h2> <p>Kit med afstandholder i jern og medfølgende hundeline lavet specielt til formålet, der gør det sikkert at have din hund med på cykelturen. Hunden er direkte forbundet til cyklen med en cykelstang, og dine hænder er fri til styr og bremser. Du kan ikke blive trukket ud af balance, da linen reducerer træk og slip fra hunden.</p> <p>Sættet tilbyder 2 muligheder for brug.</p> <p>1. Hundens halsbånd fastgøres til linen. Herefter er hunden bundet fast på en måde, så den forbliver forbundet i alle tilfælde. <img style="float: right;" title="Trixie katteartikler og hundeudstyr hos PetDreams" alt="Stort udvalg af hundeudstyr og katteartikler fra Trixie" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" height="70" width="112" /></p> <p>2. Hunden kan spændes fast til linen, i en ring der gør, at kommer der pludselige ryk og bevægelser, vil hunden kunne trække snoren en smule længere ud, så rykket "glattes ud", og du ikke får overbalance og risikerer at vælte.</p> <p>Sættet indeholder kit til fastgøring under cyklens saddel, udvidet hundeline samt cykelstang / afstandsholder i jern. Monteringen er meget simpel.</p> <p>Se vores andre hundeartikler til <a href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/transport.html"><strong>transport af hunde</strong> </a>.</p> Trixie

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 349,-
Trixie

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Tag på tur med hunden - Sæt en cykelstang med tilhørende kit på cyklen >

Kit med afstandholder i jern og medfølgende hundeline lavet specielt til formålet, der gør det sikkert at have din hund med på cykelturen. Hunden er direkte forbundet til cyklen med en cykelstang, og dine hænder er fri til styr og bremser. Du kan ikke blive trukket ud af balance, da linen reducerer træk og slip fra hunden.

Sættet tilbyder 2 muligheder for brug.

1. Hundens halsbånd fastgøres til linen. Herefter er hunden bundet fast på en måde, så den forbliver forbundet i alle tilfælde. Stort udvalg af hundeudstyr og katteartikler fra Trixie

2. Hunden kan spændes fast til linen, i en ring der gør, at kommer der pludselige ryk og bevægelser, vil hunden kunne trække snoren en smule længere ud, så rykket "glattes ud", og du ikke får overbalance og risikerer at vælte.

Sættet indeholder kit til fastgøring under cyklens saddel, udvidet hundeline samt cykelstang / afstandsholder i jern. Monteringen er meget simpel.

Se vores andre hundeartikler til transport af hunde .

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Cykelstang til ture med hunden ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Cykelstang til ture med hunden

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: