Ring +45 50262020 | [email protected]

♡ Julegaver byttes indtil 01/02 | Fragt: kun 39,-

Ferplast Atlas 20 – plastik cykelkurv i hård plast, inkl. beslag

Varenummer: FE 801069009242
FE 801069009242 <h2>Moderne cykelkurv til små hunde, op til 7 kg!</h2> <p>Ferplast Atlas Bike Rapid er den ideelle cykelkurv, og er velegnet til små hunde. Kurven er designet til at blive fastgjort på styret hurtigt og nemt. Hvis det er nødvendigt, kan du fjerne kurven og lade krogen fastgøres til styret, klar til næste tur.</p> <p>Den er lavet af letvægts, holdbar plastik, og er udstyret med alle de nødvendige komfort- og sikkerhedsanordninger: en plastbelagt jernbeskyttelsesafskærmning med en blød gummikant, en frontunderstøttende overflade til dit kæledyrs poter, en sikkerhedsrem til at fastgøre dens sele eller halsbånd, for at sikre balancen under cykelturen. Der er også to nyttige netlommer, som du f.eks. kan bruge til at opbevare din hunds snor, din husnøgle eller mobiltelefon. Der er også en behagelig vaskbar bomuldspude inkluderet i pakken.</p> <ul> <li>Til hunde op til 7 kg </li> <li>Sikkerhedsgitter foran hundens poter </li> <li>Lommer til tilbehør som vandflaske, nøgle og mobil</li> <li>Komplet med sikkerhedssele til at fastgøre i halsbånd eller sele </li> <li>Plastkurven er nem og hurtig at rengøre </li> <li>Vaskbart bomuldspude medfølger</li> </ul> <p>Mål: 47 x 35,5 x H 34,5 cm </p> <p> </p> <p><iframe src="https://www.youtube.com/embed/5Ag0zw3c6wQ?controls=0&showinfo=0" height="225" width="400"></iframe></p> Ferplast

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 539,-
Ferplast

Julegaver byttes indtil den 1. februar!

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Moderne cykelkurv til små hunde, op til 7 kg!

Ferplast Atlas Bike Rapid er den ideelle cykelkurv, og er velegnet til små hunde. Kurven er designet til at blive fastgjort på styret hurtigt og nemt. Hvis det er nødvendigt, kan du fjerne kurven og lade krogen fastgøres til styret, klar til næste tur.

Den er lavet af letvægts, holdbar plastik, og er udstyret med alle de nødvendige komfort- og sikkerhedsanordninger: en plastbelagt jernbeskyttelsesafskærmning med en blød gummikant, en frontunderstøttende overflade til dit kæledyrs poter, en sikkerhedsrem til at fastgøre dens sele eller halsbånd, for at sikre balancen under cykelturen. Der er også to nyttige netlommer, som du f.eks. kan bruge til at opbevare din hunds snor, din husnøgle eller mobiltelefon. Der er også en behagelig vaskbar bomuldspude inkluderet i pakken.

  • Til hunde op til 7 kg 
  • Sikkerhedsgitter foran hundens poter 
  • Lommer til tilbehør som vandflaske, nøgle og mobil
  • Komplet med sikkerhedssele til at fastgøre i halsbånd eller sele 
  • Plastkurven er nem og hurtig at rengøre 
  • Vaskbart bomuldspude medfølger

Mål: 47 x 35,5 x H 34,5 cm 

 

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Ferplast Atlas 20 – plastik cykelkurv i hård plast, inkl. beslag ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Ferplast Atlas 20 – plastik cykelkurv i hård plast, inkl. beslag

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: