Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Cykelkurv i pileflet med gitter til hundetransport

Varenummer: TX2806
TX2806 <p><strong>Cykelkurv </strong>i pileflet med gitter i toppen til transport af små hunde og hvalpe. Kurven sættes ned over styret med kroge der nemt justeres til din cykel, hunden sættes ned i Cykelkurven, og gitteret spændes på med 3 remme i læder. <strong>Hunden transporteres nemt og trygt</strong>, og den har stadig adgang til masser af frisk luft, mens du også kan have et øje på hunden hele tiden.</p> <ul> <li><img style="border: 0; float: right;" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" alt="Alt til hund og kat - Trixie tilbehør" width="112" height="70" />Cykelkurven måler 44 x 48 x 33 cm. (L x B x H)</li> <li>Kan bruges til hunde og hvalpe op til 8 kg.</li> <li>Gitter på toppen der sikrer at hunden bliver i kurven</li> </ul> <p>Se flere <strong><a title="transportkasser" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/transport/transporttasker-og-kasser.html">transportkasser</a></strong>, inkl. flere cykelkurve.</p> Trixie

På lager - Levering 1-3 dage

Regular Price: kr. 239 ,-

Tilbudspris: kr. 227,05

Trixie

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Cykelkurv i pileflet med gitter i toppen til transport af små hunde og hvalpe. Kurven sættes ned over styret med kroge der nemt justeres til din cykel, hunden sættes ned i Cykelkurven, og gitteret spændes på med 3 remme i læder. Hunden transporteres nemt og trygt, og den har stadig adgang til masser af frisk luft, mens du også kan have et øje på hunden hele tiden.

  • Alt til hund og kat - Trixie tilbehørCykelkurven måler 44 x 48 x 33 cm. (L x B x H)
  • Kan bruges til hunde og hvalpe op til 8 kg.
  • Gitter på toppen der sikrer at hunden bliver i kurven

Se flere transportkasser, inkl. flere cykelkurve.

Anmeldelser

Anmeldelser (6)

 Anmeldt af Rikke
Anmeldelse:
Overraskende lækker udførelse, god facon som en kat kan føle sig tryg i bunden af... Og der er højt nok til toppen af gitteret til at katten ikke er er presset på plads. Ankom iøvrigt dagen efter jeg bestilte den - imponerende! :-)
 Anmeldt af Mille
Anmeldelse:
Jeg bruger denne kurv dagligt til min hund på 6 kg. Det er rart med gitteret over, så hun ikke hopper ud, og andre ikke kan klappe hende når vi holder i lyskryds. Den er nem at sætte på og tage af. Dog kan den bevæge sig lidt fra side til side. Jeg bruger den på en gammel dame cykel, da den ikke kan sidde på mere moderne modeller.
 Anmeldt af Inga
Anmeldelse:
Fin solid kurv til min lille Schipperke-hvalp.
Hun synes, det er sjovt at sidde i den, men når hun bliver utålmodig og urolig er det dejligt, der er gitter over.
Jeg vil lige tilføje, at for en sikkerheds skyld sætter jeg to elastiksnore (dem med kroge i enderne) i bøjlerne over styret, og neden om kurven og op i kanten af kurven, så jeg er helt sikker på, at kurven ikke kan hoppe af styret.
Super hurtig levering.
Kan varmt anbefales.
 Anmeldt af Jette
Anmeldelse:
Rigtig fin cykelkurv i en god robust kvalitet. Har købt kurven til vores pomeranien på 5 kg. Kurven blev taget i brug straks ved ankomst, og han elsker at sidde i den, og nyder vores ture, ligeså meget som vi gør.
Tak for god hjemmeside og hurtig levering.
 Anmeldt af Anette Pedersen
Anmeldelse:
Kan varmt anbefale denne cykelkurv til hunde. Jeg bruger den til at tage mine to chihuahuaer til bla. dyrlægen.
 Anmeldt af Eva Sonne
Anmeldelse:
Meget fin og solid kurv-anbefales.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Cykelkurv i pileflet med gitter til hundetransport ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Cykelkurv i pileflet med gitter til hundetransport

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: