Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Clik-r - Håndholdt klikkertræner til hunde

Varenummer: DP PRP CLKRRTL u
DP PRP CLKRRTL u <h2>At Træne Din Hund Er Nu Nemmere Med Clik-R Håndholdt Klikkertræner</h2><p><strong>Clik-R er en håndholdt klikkertrænings værktøj</strong>. I modsætning til andre klikkere, har Clik-r en elastisk finger holder, som er lige ved hånden, så du kan markere din hunds ønskede adfærd med et klik, lære din hund at klik svarer til en belønning (og derefter give ham en godbid). Dette positive værktøj, er den mest effektive og humane måde at træne din hund.</p><p>I modsætning til andre klikkere, har Clik-r et mindre <strong>stødende lyd</strong>, der gør den ideel til træning af følsomme hunde.</p><p>Denne adfærds markør metode har en <strong>høj succesrate for indlæring</strong>, og både hunde og hundeejere synes, det er nemt og sympatisk at bruge. Det kommer anbefalet af Terry Ryan, en af verdens anerkendte internationale hundetræner og foredragsholdere.</p> andre mærker Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager - Spørg os om leveringstid

kr. 38,-

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

At Træne Din Hund Er Nu Nemmere Med Clik-R Håndholdt Klikkertræner

Clik-R er en håndholdt klikkertrænings værktøj. I modsætning til andre klikkere, har Clik-r en elastisk finger holder, som er lige ved hånden, så du kan markere din hunds ønskede adfærd med et klik, lære din hund at klik svarer til en belønning (og derefter give ham en godbid). Dette positive værktøj, er den mest effektive og humane måde at træne din hund.

I modsætning til andre klikkere, har Clik-r et mindre stødende lyd, der gør den ideel til træning af følsomme hunde.

Denne adfærds markør metode har en høj succesrate for indlæring, og både hunde og hundeejere synes, det er nemt og sympatisk at bruge. Det kommer anbefalet af Terry Ryan, en af verdens anerkendte internationale hundetræner og foredragsholdere.

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Clik-r - Håndholdt klikkertræner til hunde ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Clik-r - Håndholdt klikkertræner til hunde

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video