Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Petsafe PAC19-12069 - Citrus refil spray til anti-gø halsbånd

Varenummer: CHA L0148
CHA L0148 <h2>Citronella Flaske Til Genopfyldning Af Petsafe / Innotek Spray Anti Gø Halsbånd</h2> <p>Petsafe Citronella refill spray til genopfyldning med citrus duft til Petsafe / Innotek Anti-Gø halsbåndet. Denne duft er lidt kraftigere end den anden refill vi har, og er bl.a. velegnet, hvis f.eks. din hund ikke reagerer nok på den anden spray længere der følger med i pakken.</p> <p>Det gøres nemt ved at holde flasken på hovedet og sætte studsen af flasken ned i beholderen på halsbåndets ventil. Du trykker dem sammen, og væsken overføres fra dåsen til halsbåndet.<br /><br />Petsafe Citronella refill indeholder en gasblanding, der er 100% sikker for mennesker, dyr og miljø. Citronella er en æterisk olie, der er afledt fra stammen og bladene af citrongræs, og har været anvendt i medicin i lang tid. Drivgassen bruges i mange medicinske inhalationsprodukter. Det er uskadeligt for kæledyr og mennesker.</p> <p><strong>Flasken indeholder 88.7 ml. En flaske har nok til 300-400 forstøvede sprøjt. På en opfyldning i boksen, er der til ca 40-50 sprøjt. <br /></strong></p> <p><span style="font-size: medium;"><strong>Passer til disse Petsafe anti-gø halsbånd:</strong></span></p> <ul> <li><a href="https://www.petdreams.dk/petsafe-anti-go-deluxe-lugtlos-spray-halsband.html">Petsafe KIT11124</a></li> <li>Petsafe PDT19-14182</li> <li><a href="https://www.petdreams.dk/anti-go-halsband-med-sensor-fra-petsafe-genialt.html">Petsafe PBC19-11796</a></li> <li>Petsafe PBC44-16177</li> </ul> <p> </p> <p> </p> Petsafe

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 105,-
Petsafe

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Citronella Flaske Til Genopfyldning Af Petsafe / Innotek Spray Anti Gø Halsbånd

Petsafe Citronella refill spray til genopfyldning med citrus duft til Petsafe / Innotek Anti-Gø halsbåndet. Denne duft er lidt kraftigere end den anden refill vi har, og er bl.a. velegnet, hvis f.eks. din hund ikke reagerer nok på den anden spray længere der følger med i pakken.

Det gøres nemt ved at holde flasken på hovedet og sætte studsen af flasken ned i beholderen på halsbåndets ventil. Du trykker dem sammen, og væsken overføres fra dåsen til halsbåndet.

Petsafe Citronella refill indeholder en gasblanding, der er 100% sikker for mennesker, dyr og miljø. Citronella er en æterisk olie, der er afledt fra stammen og bladene af citrongræs, og har været anvendt i medicin i lang tid. Drivgassen bruges i mange medicinske inhalationsprodukter. Det er uskadeligt for kæledyr og mennesker.

Flasken indeholder 88.7 ml. En flaske har nok til 300-400 forstøvede sprøjt. På en opfyldning i boksen, er der til ca 40-50 sprøjt.

Passer til disse Petsafe anti-gø halsbånd:

 

 

Anmeldelser

Anmeldelser (12)

 Anmeldt af Michael Pieters
Anmeldelse:
Vi har 2 gravhunde
De faar halsbundet på hver gang de skal ud i haven
Desværre synes de nu efter at have halsbåndeti på at de acceptere når de gør og får et sprøjt citrus i hovedet
Rigtig æv
 Anmeldt af Helle
Anmeldelse:
Virker perfekt i halsbåndet
 Anmeldt af Tobias
Anmeldelse:
Virker som det skal, hunden dufter pludseligt så godt :-)
 Anmeldt af Pia Olsen
Anmeldelse:
Fantastisk Anti-gø halsbånd med citrus.Har købt et til hver af mine små larmende bæster,som ikke kunne lukkes ud i haven, uden de gik amok med deres gøen af alt og alle.
De fulgte med, med stor interesse da min mand samlede og fyldte dem og så hvad der skete da han sagde vov. De fik dem på og gik ganske stille ud, uden at sige vov en eneste gang.Det skal lige siges at det ene halsbånd sprøjtede et par gange bare ved bevægelse og er meget følsomt.
Nu får de bare halsbåndet på når de skal i haven uden de er tændte og de opfører sig eksemplarisk. JUBI der er fred og ro igen. Skønt for naboerne og os.
 Anmeldt af Allan S
Anmeldelse:
Alt ok
 Anmeldt af Dorthe
Anmeldelse:
cavalier king charles er vores race. Ja det hjælper på gø'en men ikke på at hunden nu har fundet ud af, at man bare kan knurre istedet for, fordi så får man ikke citron i hovedet....
 Anmeldt af Torben
Anmeldelse:
Citrusspray kan anbefales. Den virker hensigtsmæssigt. Om der helt er så mange forstøvede sprøjt er jeg ikke sikker på.
 Anmeldt af Lis
Anmeldelse:
Vi har brugt Citrus spray og anti-gø halsbåndet længe. Vi har to schæfere, som er i hundegårde om dagen.
Hanhunden på 5 år har fået det på, da han havde for vane at gø kl. 6 om morgenen, når han kom ud - til gene for naboerne - og os.
Nu er han heldigvis stille om morgenen - han kan finde på at gø et par gange, men citruslugten får ham til at stoppe igen.
Vi er meget tilfredse med produktet - og genbestiller, når vi mangler :-)
 Anmeldt af Torben
Anmeldelse:
Det har virket tilfredsstillende. I starten gøede gravhunden med halsbåndet på kun et par gange, i stedet for at blive ved med at gø. Den første gang han fik citrus i næsen, gik han baglæns af overraskelse. Efterhånden er han holdt op med at gø mere end et par gange, når det ringer på døren, også selv om han ikke har anti-Gø-halsbåndet på. Det kan anbefales.
 Anmeldt af Lis
Anmeldelse:
Ikke brugt endnu,men sikkert lige så god som den der er med halsbåndet.
 Anmeldt af Birgit
Anmeldelse:
Jeg er yderst tilfreds med det anti gø halsbånd med citrus spray som jeg har inviteret i. Min hund som er en blanding af Papillon og Løwchen går med det hele tiden, men vi tænder og slukker det efter behov. Bubi som hunden hedder har ikke noget imod det. Hun trives veldig fint med det på.
Firmaet skal også have ros for den hurtig levering. Pengene er givet godt ud.
Det er ikke sidste gang at jeg køber os det firma.
Hilsen Birgit
 Anmeldt af Peter H.
Anmeldelse:
Virker perfekt til stor glæde for vores underboer og ikke mindst for os selv. Det giver en hel del ro i maven at vide, at hunden, en temmelig livlig og meget social Dansk/svensk Gårdhund, ikke gør i det uendelige, når vi ikke er hjemme.

Endelig skal vi også rose Petdreams.dk for en hurtig og god service.

Venlig hilsen

Peter H.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Petsafe PAC19-12069 - Citrus refil spray til anti-gø halsbånd ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Petsafe PAC19-12069 - Citrus refil spray til anti-gø halsbånd

4 Vare(r)

per side
 • Fra Aase at 19/07/2018 23.31
  • Mangler en citrus refill spray til mit træningshalsbånd PDT19-14182. Ser imidlertid, i produktbeskrivelsen, at den refill, jeg kan købe, er med stærkere spray. Ville gerne købe een, der er magen til den, der fulgte med PetSafe træningshalsbåndet. HAr I det ?? Med venlig hilsen Aase Jørgensen

  • Hej Aase

   Vi har kun den ene refill dåse med citrus. Den er dog ikke meget stærkere i duften, end den der fulgte med i pakken.

   Med venlig hilsen

   Søren, Petdreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Bjarne at 12/10/2018 16.51
  • Er der en en dyse til flasken, så man kan bruge den på gåture mod reaktive hunde?

  • Hej Bjarne

   Nej, det er der desværre ikke. Den er kun beregnet til at påfylde boksen i halsbåndet.

    

   MVH, Paula 

   PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Helle at 08/04/2019 10.39
 • Fra Lucy at 26/09/2019 09.48

Video

Relaterede varer: