Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Chuckit Pro Translucent Launcher Glow in the dark

Varenummer: Chuckit Pro Translucent Launcher Glow in the dark
Chuckit Pro Translucent Launcher Glow in the dark <h2>Træt af at du aldrig kan finde hundens legetøj i mørket?</h2> <p>Dette stykke legetøj kommer dig til undsætning uanset tidspunket på dagen eller året.  Denne boldkaster lyser  nemlig klart  i mørket, ja selv i dagtimerne, så den er altid nem at få øj på!</p> <p>Desuden er den lavet af yderst  fleksibelt  plastik, som gør at du kan kaste hurtigere og længere uden at overbelaste dine arme. Den egner sig derfor godt, til dem der ikke har så meget armstyrke. Håndtaget er ergonomisk designet, således at du ikke få ømme hænder ved brug. Desuden slipper du for at bukke dig ned for at samle bolden op, idet  boldkasterens ”hoved” blot sættes ned over bolden og vupti, er den samlet op!</p> <p>Læg boldkasteren under skarpt lys i 5-10 minutter og den vil lyse op i mindst 30 minutter i mørket.</p> <p><span style="font-size: medium;"><strong>Chuckit Pro Ball Launcher boldkaster kommer i disse størrelser:</strong></span></p> <ul> <li>25M: Længde: 63 cm (M betyder at den passer med M størrelse bold)</li> <li>26L: Længde 66 cm (L betyder at den passer med L størrelse bold)</li> </ul> <p><span style="font-size: medium;"><strong>Chuckit Pro Translucent Launcher er kompatible med disse Chuckit bolde:</strong></span></p> <ul> <li><a href="https://www.petdreams.dk/chuckit-originale-tennisbolde.html">Chuckit tennisbolde</a></li> <li><a href="https://www.petdreams.dk/chuckit-erratic-ball-hunde.html">Chuckit Erratic bolde</a></li> <li><a href="https://www.petdreams.dk/chuckit-ultra-tug-hundebolde.html">Chuckit Ultra Tug bolde</a></li> </ul> <p> </p> <p> </p> Chuckit

På lager 

Regular Price: kr. 187 ,-

Tilbudspris: kr. 168,30

* Skal udfyldes

Chuckit

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Træt af at du aldrig kan finde hundens legetøj i mørket?

Dette stykke legetøj kommer dig til undsætning uanset tidspunket på dagen eller året.  Denne boldkaster lyser  nemlig klart  i mørket, ja selv i dagtimerne, så den er altid nem at få øj på!

Desuden er den lavet af yderst  fleksibelt  plastik, som gør at du kan kaste hurtigere og længere uden at overbelaste dine arme. Den egner sig derfor godt, til dem der ikke har så meget armstyrke. Håndtaget er ergonomisk designet, således at du ikke få ømme hænder ved brug. Desuden slipper du for at bukke dig ned for at samle bolden op, idet  boldkasterens ”hoved” blot sættes ned over bolden og vupti, er den samlet op!

Læg boldkasteren under skarpt lys i 5-10 minutter og den vil lyse op i mindst 30 minutter i mørket.

Chuckit Pro Ball Launcher boldkaster kommer i disse størrelser:

  • 25M: Længde: 63 cm (M betyder at den passer med M størrelse bold)
  • 26L: Længde 66 cm (L betyder at den passer med L størrelse bold)

Chuckit Pro Translucent Launcher er kompatible med disse Chuckit bolde:

 

 

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Chuckit Pro Translucent Launcher Glow in the dark ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Chuckit Pro Translucent Launcher Glow in the dark

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video