Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Chester & Wells Oxford Hundesofa - 67x52 cm

Varenummer: CW 4012A
CW 4012A <h2>Elegant Hundesofa i Læder - Chester & Wells Oxford 1 Small</h2> <p>Denne <strong>hundesofa </strong><strong>fra Chester & Wells Oxford 1</strong> er en komfortabel og elegant sofa, der giver din bedste ven en liggeplads med stil.</p> <p>Chester & Wells Oxford 1 har et skinnende læderbetræk i kunstlæder, som er nemt at rengøre, og sofaen er bygget op med træramme, og er særdeles <strong>solid og stabil</strong>. I bunden ligger en pude, der kan tages ud, betrækket kan tages af med lynlås, og vaskes ved 30 grader. Sengen er behandlet med et middel, der gør, at sengen frastøder pletter, så de ikke sætter sig, og er meget nemme at tørre af med en lun våd klud. Med sin høje ramme skaber sengen et sikkert og varmt miljø til din hund.</p> <ul> <li><strong>Oxford 1 hundesofa i absolut topkvalitet</strong></li> <li><strong>Flot læderbetræk udvendig og indvendig i brun<br /></strong></li> <li><strong>Bygget op på stærk ramme i træ</strong></li> <li><strong>Behandlet læder der frastøder pletter</strong></li> <li><strong>Blød pude i bunden, der kan tages ud og vaskes</strong></li> <li><strong>Leveres med små fødder i træ</strong></li> <li><strong>Passer til små og mindre hunde</strong></li> <li><strong>Leveres i sort<br /><br /></strong></li> </ul> <p><strong>Måler 67 x 52 x 40 cm. </strong>(L x B x H) på ydersiden, og er 45 x 35 cm. i indvendige mål.  Passer til hunde som Cairn Terrier, Mops med flere. Er lidt stor til 1 chihuahua, men er god, hvis der er et par chihuahuaer som gerne vil sove sammen.</p> <p>Se hele udvalget af <strong><a title="Sofaer til hunde " href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/senge-og-kurve.html" target="_self">hundesofaer</a></strong>.</p> Chester & Wells Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager - Levering 3-7 dage

kr. 1.497,-
Chester & Wells

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Elegant Hundesofa i Læder - Chester & Wells Oxford 1 Small

Denne hundesofa fra Chester & Wells Oxford 1 er en komfortabel og elegant sofa, der giver din bedste ven en liggeplads med stil.

Chester & Wells Oxford 1 har et skinnende læderbetræk i kunstlæder, som er nemt at rengøre, og sofaen er bygget op med træramme, og er særdeles solid og stabil. I bunden ligger en pude, der kan tages ud, betrækket kan tages af med lynlås, og vaskes ved 30 grader. Sengen er behandlet med et middel, der gør, at sengen frastøder pletter, så de ikke sætter sig, og er meget nemme at tørre af med en lun våd klud. Med sin høje ramme skaber sengen et sikkert og varmt miljø til din hund.

 • Oxford 1 hundesofa i absolut topkvalitet
 • Flot læderbetræk udvendig og indvendig i brun
 • Bygget op på stærk ramme i træ
 • Behandlet læder der frastøder pletter
 • Blød pude i bunden, der kan tages ud og vaskes
 • Leveres med små fødder i træ
 • Passer til små og mindre hunde
 • Leveres i sort

Måler 67 x 52 x 40 cm. (L x B x H) på ydersiden, og er 45 x 35 cm. i indvendige mål.  Passer til hunde som Cairn Terrier, Mops med flere. Er lidt stor til 1 chihuahua, men er god, hvis der er et par chihuahuaer som gerne vil sove sammen.

Se hele udvalget af hundesofaer.

Anmeldelser

Anmeldelser (1)

 Anmeldt af Birgitte Olsen
Anmeldelse:
Jeg har denne hundesofa til lille hund i sort og kan varmt anbefale den. mine 3 hårløse hunde elsker at sove og hygge sig i den. har planer om at købe en til, prisen er rimelig.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Chester & Wells Oxford Hundesofa - 67x52 cm ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Chester & Wells Oxford Hundesofa - 67x52 cm

1 Vare(r)

per side
 • Fra Thava at 30/04/2016 15.13
  • Hvor højt er der fra gulvet til siddepladsen?

  • Hej Thava

    

   Tak for din mail. Med fødderne på, vil der være 13-14 cm op fra gulvet til puden. Uden er der ca 5 cm mindre. 

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video