Ring +45 50262020

Julegaver byttes indtil den 31. januar!

Fragt: kun 39,-

Pin It

Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag • • • Levering 39,- PostNord

KONG Naturals Premium catnip / katteurt

Varenummer: KR 383408
KR 383408 <h2>Ren, Frisk Og Naturlig Catnip Til Brug På Kattelegetøj, Kattesenge Og Kradsetræer</h2> <p>KONG Naturals Premium Katteurt er nordamerikansk dyrket katteurt af højeste kvalitet. KONG katteurt høstes når smag, farve og duft er på toppen. </p> <p>KONG Naturals er økologisk dyrket. Alle ingredienser og olier kommer fra naturlige, vedvarende ressourcer. Disse produkter er designet til at appellere til de naturlige instinkter i den indendørs kat. </p> <p>Catnip (katteurt) er en mint urt, der er opstået naturligt. Det gør katte glade og afslappede. Det har denne "sjove" effekt på 70% af alle katte, det er harmløst, og det mindsker stress, spændinger og angst.</p> <p><strong>Dåsen indeholder 56.7 gram katteurt. Der følger en lille overraskelse med i form af et lille stykke legetøj i dåsen. </strong></p> Kong

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 59,-
Kong

Julegaver byttes indtil den 31. januar!

Mulighed for kredit med Viabill.

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Ren, Frisk Og Naturlig Catnip Til Brug På Kattelegetøj, Kattesenge Og Kradsetræer

KONG Naturals Premium Katteurt er nordamerikansk dyrket katteurt af højeste kvalitet. KONG katteurt høstes når smag, farve og duft er på toppen. 

KONG Naturals er økologisk dyrket. Alle ingredienser og olier kommer fra naturlige, vedvarende ressourcer. Disse produkter er designet til at appellere til de naturlige instinkter i den indendørs kat. 

Catnip (katteurt) er en mint urt, der er opstået naturligt. Det gør katte glade og afslappede. Det har denne "sjove" effekt på 70% af alle katte, det er harmløst, og det mindsker stress, spændinger og angst.

Dåsen indeholder 56.7 gram katteurt. Der følger en lille overraskelse med i form af et lille stykke legetøj i dåsen. 

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med KONG Naturals Premium catnip / katteurt ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til KONG Naturals Premium catnip / katteurt

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video