Ring +45 50262020 | [email protected]

 ♡ Kvalitetsvarer | Fragt: kun 39,- | Dag-til-dag levering

KONG Naturals Premium catnip / katteurt

Varenummer: KR 383408
KR 383408 <h2>Ren, Frisk Og Naturlig Catnip Til Brug På Kattelegetøj, Kattesenge Og Kradsetræer</h2> <p>KONG Naturals Premium Katteurt er nordamerikansk dyrket katteurt af højeste kvalitet. KONG katteurt høstes når smag, farve og duft er på toppen. </p> <p>KONG Naturals er økologisk dyrket. Alle ingredienser og olier kommer fra naturlige, vedvarende ressourcer. Disse produkter er designet til at appellere til de naturlige instinkter i den indendørs kat. </p> <p>Catnip (katteurt) er en mint urt, der er opstået naturligt. Det gør katte glade og afslappede. Det har denne "sjove" effekt på 70% af alle katte, det er harmløst, og det mindsker stress, spændinger og angst.</p> <p><strong>Dåsen indeholder 56.7 gram katteurt. Der følger en lille overraskelse med i form af et lille stykke legetøj i dåsen. </strong></p> Kong

På vej til lager - Levering 2-5 dage

kr. 59,-
Kong

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Fragt: 39,- PostNord

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Ren, Frisk Og Naturlig Catnip Til Brug På Kattelegetøj, Kattesenge Og Kradsetræer

KONG Naturals Premium Katteurt er nordamerikansk dyrket katteurt af højeste kvalitet. KONG katteurt høstes når smag, farve og duft er på toppen. 

KONG Naturals er økologisk dyrket. Alle ingredienser og olier kommer fra naturlige, vedvarende ressourcer. Disse produkter er designet til at appellere til de naturlige instinkter i den indendørs kat. 

Catnip (katteurt) er en mint urt, der er opstået naturligt. Det gør katte glade og afslappede. Det har denne "sjove" effekt på 70% af alle katte, det er harmløst, og det mindsker stress, spændinger og angst.

Dåsen indeholder 56.7 gram katteurt. Der følger en lille overraskelse med i form af et lille stykke legetøj i dåsen. 

Anmeldelser

Anmeldelser (1)

 Anmeldt af Kristine
Anmeldelse:
Min kat elsker den, hun blev glad med det samme da jeg dryssede lidt på hendes kradsetræ. Hun har været lidt nedtryk siden hendes killinger blev adopteret sidste måned og man kunne mærke på hende at hun havde brug for noget der kan lindre det. Kong naturals premium katteurt er i hvert fald noget jeg vil anbefale :D
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med KONG Naturals Premium catnip / katteurt ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til KONG Naturals Premium catnip / katteurt

1 Vare(r)

per side
 • Fra Asger at 29/12/2017 17.09
  • Æh - skal man drysse katteurten på kradsetræet eller skal man lave "the" af den og hælde "theen" på?

  • Hej Asger

    

   Tak for din mail. du drysser lidt ud af bøtte ad gangen og gnider det mod de steder du gerne vil have kattens interesse for, det vil kunne gøre det. 

    

   Godt nytår :)

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video