Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Calvia Trekantet ilder aktivitetscenter

Varenummer: uuu 20
uuu 20 <h2>Din ilder kan klatre, lege og kradse i timevis!</h2> <p><img style="float: right;" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" alt="kradsetræer til ilder" width="112" height="70" /><strong>Ildere/fritter har et naturligt instinkt for at kradse</strong>, og derfor vokser deres negle meget. Det er nødvendigt at trimme disse tånegle jævnligt, så de ikke bliver beskadiget eller ødelægger møbler og tæpper i dit hjem. Et kradsetræ kan hjælpe med at holde deres negle korte og sunde.</p> <p>Din ilder kan blive underholdt i timevis med dette kradsetræ, og samtidig holde neglene i god stand. Da ildere ikke er de bedste klatrere, er denne legeplads kort nok for dem at lege på, og få en god del motion.</p> <p>Plys og sisal på dette <strong>kradsetræ tillader ilderen at bore deres kløer</strong> sikkert ind, og opfylder deres ønske om at kradse.</p> <ul> <li>Kompakt og tager ikke for meget plads</li> <li>Kradsesøjler dækket med naturlig sisal</li> <li>Tunneler beklædt med plys, som <strong>ilderen kan løbe igennem igen og igen</strong></li> <li>Måler 69cm høj, 84cm lang og 30cm bred</li> </ul> <p>Se flere <a title="ting til ilder" href="//www.petdreams.dk/ilder-tilbehor.html">ilderudstyr</a></p> Trixie Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager 

kr. 399,-
Trixie

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Din ilder kan klatre, lege og kradse i timevis!

kradsetræer til ilderIldere/fritter har et naturligt instinkt for at kradse, og derfor vokser deres negle meget. Det er nødvendigt at trimme disse tånegle jævnligt, så de ikke bliver beskadiget eller ødelægger møbler og tæpper i dit hjem. Et kradsetræ kan hjælpe med at holde deres negle korte og sunde.

Din ilder kan blive underholdt i timevis med dette kradsetræ, og samtidig holde neglene i god stand. Da ildere ikke er de bedste klatrere, er denne legeplads kort nok for dem at lege på, og få en god del motion.

Plys og sisal på dette kradsetræ tillader ilderen at bore deres kløer sikkert ind, og opfylder deres ønske om at kradse.

  • Kompakt og tager ikke for meget plads
  • Kradsesøjler dækket med naturlig sisal
  • Tunneler beklædt med plys, som ilderen kan løbe igennem igen og igen
  • Måler 69cm høj, 84cm lang og 30cm bred

Se flere ilderudstyr

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Calvia Trekantet ilder aktivitetscenter ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Calvia Trekantet ilder aktivitetscenter

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video