Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Buster refleksvest til hund - 5 størrelser

Varenummer: Refleksveste til hunde
Refleksveste til hunde <h2>Buster Refleksvest - Lad Hunden Skinne I Mørket</h2> <p>Refleksvest fra Buster som lyser tydeligt op, når den rammes af bilernes lygter. Der er reflekser på begge sider af vesten, og er nem at sætte på hunden. Vesten er desuden vaskbar i maskine ved 30 grader.</p> <p>Leveres i 5 størrelser:</p> <ul> <li><strong>Small:</strong> Kan justeres mellem 30-40 cm om halsen og 40-45 cm om brystet. Passer til små hunde som Jack Russel eller lignende.</li> <li><strong>Medium:</strong> Kan justeres mellem 40-50 cm om halsen og 55-70 cm om brystet. Passer til mellem størrelse hunde som Cocker Spaniel, Beagle eller lignende.</li> <li><strong>Large:</strong> Kan justeres mellem 50-60 cm om halsen og 70-80 cm om brystet. Passer til større hunde som Golden Retriever og Labrador.</li> <li><strong>X-Large:</strong> Kan justeres mellem 55-70 cm om halsen og 75-90 cm om brystet. Passer til store hunde som Schæfer, Dobermann m.fl.</li> <li><strong>XX-Large: </strong>Kan justeres mellem 70-80 cm om halsen og 80-110 cm om brystet. Passer til helt store hunde som Grand Danois </li> </ul> <p><img style="vertical-align: middle; border: 0;" alt="Oversigt af størrelser af hundetøj, seler, halsbånd og støvler" src="//www.petdreams.dk/media/guide-hunde-hvalpe/oversigt-storrelse-hundetoj-seler-halsband.png" /></p> Buster

På lager 

kr. 59,-

* Skal udfyldes

Buster

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Buster Refleksvest - Lad Hunden Skinne I Mørket

Refleksvest fra Buster som lyser tydeligt op, når den rammes af bilernes lygter. Der er reflekser på begge sider af vesten, og er nem at sætte på hunden. Vesten er desuden vaskbar i maskine ved 30 grader.

Leveres i 5 størrelser:

  • Small: Kan justeres mellem 30-40 cm om halsen og 40-45 cm om brystet. Passer til små hunde som Jack Russel eller lignende.
  • Medium: Kan justeres mellem 40-50 cm om halsen og 55-70 cm om brystet. Passer til mellem størrelse hunde som Cocker Spaniel, Beagle eller lignende.
  • Large: Kan justeres mellem 50-60 cm om halsen og 70-80 cm om brystet. Passer til større hunde som Golden Retriever og Labrador.
  • X-Large: Kan justeres mellem 55-70 cm om halsen og 75-90 cm om brystet. Passer til store hunde som Schæfer, Dobermann m.fl.
  • XX-Large: Kan justeres mellem 70-80 cm om halsen og 80-110 cm om brystet. Passer til helt store hunde som Grand Danois 

Oversigt af størrelser af hundetøj, seler, halsbånd og støvler

Anmeldelser

Anmeldelser (4)

 Anmeldt af kristian
Anmeldelse:
vesten holdt ikke en jagt dag. Det værste køb indtil nu.
 Anmeldt af Randi Outzen
Anmeldelse:
Både brugs- og prisvenlig. Flere har spurgt interesseret ind til, hvor vesten er købt.

Hunden bliver meget synlig.
 Anmeldt af Peder
Anmeldelse:
Rigtig god vest ,oplyser fint.Giver en tryg fornemmelse
 Anmeldt af Lene
Anmeldelse:
Jeg har købt en sikkerhedsvest til vores førerhund. Den er af god og slidstærk kvalitet og er god og tydelig at se i mørket. For os er det meget vigtigt at vores hund kan ses i mørket og vi har selvfølgelig også selv reflekser på når vi går ud. Vi kan se hunden, og folk kan se os.

Prismæssig er den også god, køber man i dyreforretninger omkring i landet skal man give 3 gange så meget for den og det er ikke den samme kvalitet. Den kan helt sikkert anbefales.

Om vores hund kan lide den ...... Nej han bryder sig ikke om at have tøj på, men forstår efterhånden at det er nødvendigt at den er der!!
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Buster refleksvest til hund - 5 størrelser ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Buster refleksvest til hund - 5 størrelser

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer:

Buster Aktiv vinterjakker til hunde - to farver

Buster Aktiv vinterjakker til hunde - to farver

1 anmeldelse(r)

Regular Price: kr. 349 ,-

Tilbudspris: kr. 279,20

Scruffs Termisk softshell hundejakke med varmereflekterende teknologi

Scruffs Termisk softshell hundejakke med varmereflekterende teknologi

1 anmeldelse(r)

Regular Price: kr. 213 ,-

Tilbudspris: kr. 127,80