Ring +45 50262020

Julegaver byttes indtil den 31. januar!

Fragt: kun 39,-

Pin It

Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag • • • Levering 39,- PostNord

BSeen flash lys - Beskyt dit kæledyr i mørket

Varenummer: KR 275494
KR 275494 <h2><strong>Flash-lys gør at dit kledyr bliver set!</strong></h2><p>Disse lys er vigtige for dig, hvis du lader din hund være ude alene, og beskytter både dig og din hund, hvis du går tur med hunden, hvor der er trafik. Der er mange biluheld med kæledyr gennem vinteren, når det er mørkt. Med denne nøglering med lys, som kan sættes i hundens halsbånd, vil din hund eller andet kæledyr være synlig for bilerne fremover.</p><ul><li>Let - hunde og katte i alle størrelser kan have det på</li><li>Refleks på begge sider - ekstra sikkerhed</li></ul><p><br /> Er ud over dette også meget anvendelig på børns rygsække til skole, motionister, cyklister osv. Der medfølger batterier.</p> Buster

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 39,-
Buster

Julegaver byttes indtil den 31. januar!

Mulighed for kredit med Viabill.

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Flash-lys gør at dit kledyr bliver set!

Disse lys er vigtige for dig, hvis du lader din hund være ude alene, og beskytter både dig og din hund, hvis du går tur med hunden, hvor der er trafik. Der er mange biluheld med kæledyr gennem vinteren, når det er mørkt. Med denne nøglering med lys, som kan sættes i hundens halsbånd, vil din hund eller andet kæledyr være synlig for bilerne fremover.

  • Let - hunde og katte i alle størrelser kan have det på
  • Refleks på begge sider - ekstra sikkerhed


Er ud over dette også meget anvendelig på børns rygsække til skole, motionister, cyklister osv. Der medfølger batterier.

Anmeldelser

Anmeldelser (4)

 Anmeldt af Susanne
Anmeldelse:
Helt ok, men kunne ønske mig at den var med blink.
 Anmeldt af Johannes
Anmeldelse:
Selve lygten er fin og reflekserne smarte. Men min hund som er en glad overgivet cockerspanielhvalp formåede at ødelægge det stykke plastic som sad på nøgleringen mens den legede med en anden hund. Hvilket vil sige at den nu er ubrugelig.
 Anmeldt af Camilla Jensen
Anmeldelse:
Nu er det ikke den viste lygte jeg bruger længere, da den er for skrøbelig i forhold til min hunds aktivitetsniveau, men en anden slags der vist hedder LED lygte der er lang mere robust og nem at på- og afmontere. Den koster 65,- og er alle pengene værd. Jeg er super glad for at jeg nu endelig kan stole på at min hund kan ses i mørke.
Mange hilsner Camilla
 Anmeldt af LK
Anmeldelse:
Helt ok....

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med BSeen flash lys - Beskyt dit kæledyr i mørket ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til BSeen flash lys - Beskyt dit kæledyr i mørket

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video