Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Buster pindsvin børste - både lange & korte pelse

Varenummer: Buster Pindsvin børste
Buster Pindsvin børste <h2>Ideel Hundebørste Til Alle Typer Pels - Med 2 Funktioner i Samme Børste</h2> <p>Buster pindsvin børste til hunde og katte er<span style="font-size: 12px;"> lavet i premium kvalitet og funktionelt design til at give din hund og kat en fornøjelig og effektiv børstning. Denne børste har lange tænder i plastik med afrundede spidser, der går dybt i pelsen, og udreder løse hår og let filter, mens huden masseres og den naturlige olieproduktion stimuleres. </span></p> <p><span style="font-size: 12px;">Samtidig har den små fine og kortere børster, som glatter og udjævner den ydre del af pelsen, så katte- og hundepelse efterlades frie for løse hår og filter i bunden og glat skinnende finish på toppen.<br /><br /></span>Nem og behagelig at bruge, både for ejer og kæledyr</p> <ul> <li>Ideel til hunde og katte med alle pelstyper</li> <li>Fjerner let døde hår</li> <li>Bevarer masser af god hår</li> <li>Ødelægger ikke hundens hud</li> </ul> <p>Buster Pindsvin børste fås i tre størrelser: Small, Medium og Large. Vælg størrelse i forhold til dit kæledyrs størrelse. </p> Buster

På lager 

kr. 79,-

* Skal udfyldes

Buster

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Ideel Hundebørste Til Alle Typer Pels - Med 2 Funktioner i Samme Børste

Buster pindsvin børste til hunde og katte er lavet i premium kvalitet og funktionelt design til at give din hund og kat en fornøjelig og effektiv børstning. Denne børste har lange tænder i plastik med afrundede spidser, der går dybt i pelsen, og udreder løse hår og let filter, mens huden masseres og den naturlige olieproduktion stimuleres. 

Samtidig har den små fine og kortere børster, som glatter og udjævner den ydre del af pelsen, så katte- og hundepelse efterlades frie for løse hår og filter i bunden og glat skinnende finish på toppen.

Nem og behagelig at bruge, både for ejer og kæledyr

  • Ideel til hunde og katte med alle pelstyper
  • Fjerner let døde hår
  • Bevarer masser af god hår
  • Ødelægger ikke hundens hud

Buster Pindsvin børste fås i tre størrelser: Small, Medium og Large. Vælg størrelse i forhold til dit kæledyrs størrelse. 

Anmeldelser

Anmeldelser (2)

 Anmeldt af Maja
Anmeldelse:
God til hund og kat
 Anmeldt af Kirsten
Anmeldelse:
perfekt levering - perfekt vare til Lhasa apso
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Buster pindsvin børste - både lange & korte pelse ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Buster pindsvin børste - både lange & korte pelse

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: