Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

BooBooLoon ® Oppustelig Recovery Hundekrave XL

Varenummer: uuu 354
uuu 354 <h2>Din Hund Kan Komme Sig Efter Operation På En Smertefri Og Behagelig Måde</h2> <p><strong>Varen er desværre udgået, men vi har mange andre spændende produkter!</strong></p> <p>Du behøver ikke længere at bruge en hård kegle krave i plastik for at beskytte din hund fra at gnave eller gnubbe på post-kirurgiske sår, skader eller irriterede hudinfektioner. <strong>BooBooLoon ® er en oppustelig opsving hundekrave</strong>, der er behagelig og fleksibel nok til at give din hund frihed til at bevæge sig let, spise normalt og sove godt.</p> <ul> <li>Let at bruge</li> <li>Letvægts</li> <li>Blød og behagelig</li> <li>Skader ikke møbler eller vægge</li> <li>Vaskbar</li> </ul> <p><strong>Mål omkring hundens hals / nakke for at få den rigtige størrelse. Kun XL tilbage:</strong></p> <ul> <li>XL - Passer til hals mellem 63-76 cm.</li> </ul> <h3><strong>Sådan bruges BooBooLoon ®</strong></h3> <ul> <li>Klem basen af luftventilen for at oppuste eller tømme</li> <li>Oppust kun BooBooLoon ® halvvejs for din hunds komfort. Pust aldrig mere end halvvejs! Krog- og løkke fastgørelsen bør ligge fladt for at sikre et fast greb. Dette vil sikre BooBooLoon ® ikke går i stykker, eller risikerer at punktere</li> <li>Tryk proppen ind i ventilen og skub hele ventilen ind, så at det ligger fladt på overfladen</li> </ul> <p><strong>Bemærk:</strong> For at finde den perfekte pasform, mål din hunds hals omkreds. Hvis din hund er mellem størrelser, eller har længere ben, skal du bestille den næste større størrelse. Hvis dit behov for at ændre indstillingsmuligheder og komfort, kan du reducere luften i BooBooLoon ® kraven. Sørg for at hunden har veltrimmede og filede kløer før brug.</p> andre mærker Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager 

kr. 309,-

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Din Hund Kan Komme Sig Efter Operation På En Smertefri Og Behagelig Måde

Varen er desværre udgået, men vi har mange andre spændende produkter!

Du behøver ikke længere at bruge en hård kegle krave i plastik for at beskytte din hund fra at gnave eller gnubbe på post-kirurgiske sår, skader eller irriterede hudinfektioner. BooBooLoon ® er en oppustelig opsving hundekrave, der er behagelig og fleksibel nok til at give din hund frihed til at bevæge sig let, spise normalt og sove godt.

  • Let at bruge
  • Letvægts
  • Blød og behagelig
  • Skader ikke møbler eller vægge
  • Vaskbar

Mål omkring hundens hals / nakke for at få den rigtige størrelse. Kun XL tilbage:

  • XL - Passer til hals mellem 63-76 cm.

Sådan bruges BooBooLoon ®

  • Klem basen af luftventilen for at oppuste eller tømme
  • Oppust kun BooBooLoon ® halvvejs for din hunds komfort. Pust aldrig mere end halvvejs! Krog- og løkke fastgørelsen bør ligge fladt for at sikre et fast greb. Dette vil sikre BooBooLoon ® ikke går i stykker, eller risikerer at punktere
  • Tryk proppen ind i ventilen og skub hele ventilen ind, så at det ligger fladt på overfladen

Bemærk: For at finde den perfekte pasform, mål din hunds hals omkreds. Hvis din hund er mellem størrelser, eller har længere ben, skal du bestille den næste større størrelse. Hvis dit behov for at ændre indstillingsmuligheder og komfort, kan du reducere luften i BooBooLoon ® kraven. Sørg for at hunden har veltrimmede og filede kløer før brug.

Anmeldelser

Anmeldelser (2)

 Anmeldt af Gerd Karlsen
Anmeldelse:
Min hund - chow chow - har haft stor glæde af kraven ved flere tilfælde. Han har fået for vane at stille sig frivilligt op efter lufteturen for at få kraven på. Den er en god hovedpude ligner det, at han synes.
Kraven giver god beskyttelse, men giver samtidig hunden mulighed for at færdes næsten normalt i hjemmet.
Velcrolukningen kunne være bedre.
 Anmeldt af Marian Sliwa
Anmeldelse:
Helt sikkert en perfekt ordrehåndtering og et okay produkt - men det forhindrede desværre ikke min Berner-han i at nå frem til såret på den operede bagpote.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med BooBooLoon ® Oppustelig Recovery Hundekrave XL ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til BooBooLoon ® Oppustelig Recovery Hundekrave XL

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: