Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Jolly Egg bold - til sjov og motion

Varenummer: Jolly egg
Jolly egg <h2>Interaktivt hundelegetøj der ligner en påskeæg</h2> <p>Jolly Egg er et unikt legetøj formet som æg, der vil underholde din hund med sine konstant uregelmæssige bevægelser. Din hund vil elske at forsøge at få et godt greb om dette legetøj! De kan aldrig rigtig få greb om ægget, men de elsker at prøve! Uanset om den leger alene eller sammen med dig, giver Jolly Egg din hund et sikkert afløb for dens jagtinstinkter.<br /><br /><strong>Bemærk! Er ikke velegnet til store hunde som Rottweiler og lignende som elsker at tygge, da de så kan få greb i hele bolden uden den smutter, og kan ødelægge legetøjet. </strong></p> <ul> <li>Lavet af hård plast</li> <li>Super holdbart</li> <li>Sjov oval form</li> <li>Modstår bid</li> <li>Kan flyde</li> <li>Konstant uregelmæssig bevægelse</li> <li>Påvirker på sikker og sjov måde jagtinstinkterne</li> <li>Til små og store hunde</li> <li>Lavet i USA</li> </ul> <h3>Jolly Egg bold fås i to størrelser:</h3> <ol> <li>Small: måler 20 cm, ideel til små hunde, der vejer op til 18 kg</li> <li>Large: måler 30 cm, ideel til hunde, der vejer over 18 kg</li> </ol> <p>Siden ægget konstant undslipper din hund, giver det din hund et sikkert og sjovt frirum til at pleje deres jagtinstinkt.<br /><br /><br /></p> <iframe width="450" height="253" src="https://www.youtube.com/embed/IPuJj1Jgxa8?rel=0&controls=0&showinfo=0" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe> andre mærker

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 139,-

* Skal udfyldes

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Interaktivt hundelegetøj der ligner en påskeæg

Jolly Egg er et unikt legetøj formet som æg, der vil underholde din hund med sine konstant uregelmæssige bevægelser. Din hund vil elske at forsøge at få et godt greb om dette legetøj! De kan aldrig rigtig få greb om ægget, men de elsker at prøve! Uanset om den leger alene eller sammen med dig, giver Jolly Egg din hund et sikkert afløb for dens jagtinstinkter.

Bemærk! Er ikke velegnet til store hunde som Rottweiler og lignende som elsker at tygge, da de så kan få greb i hele bolden uden den smutter, og kan ødelægge legetøjet. 

 • Lavet af hård plast
 • Super holdbart
 • Sjov oval form
 • Modstår bid
 • Kan flyde
 • Konstant uregelmæssig bevægelse
 • Påvirker på sikker og sjov måde jagtinstinkterne
 • Til små og store hunde
 • Lavet i USA

Jolly Egg bold fås i to størrelser:

 1. Small: måler 20 cm, ideel til små hunde, der vejer op til 18 kg
 2. Large: måler 30 cm, ideel til hunde, der vejer over 18 kg

Siden ægget konstant undslipper din hund, giver det din hund et sikkert og sjovt frirum til at pleje deres jagtinstinkt.


Anmeldelser

Anmeldelser (2)

 Anmeldt af Peter
Anmeldelse:
Fantastisk legetøj til vores "bullador" Benji, han har haft fornøjelse af den i nu ca. 4 år selv om han for længst har bidt nogle huller i den. Han er hel vild med den
 Anmeldt af Ulla
Anmeldelse:
Der gik 5 min. så havde Sally bidt hul flere steder i bolden. Så vores mening er, at den ikke er til store hunde. Den skulle ha været i samme materiale som Kong, men stadig i æg facon.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Jolly Egg bold - til sjov og motion ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Jolly Egg bold - til sjov og motion

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: