Mushers Secret - den uundværdlige potevoks til din hund i perioder med sne, is og frost!

Når vinteren melder sin ankomst med frost og sne, er det vigtigt at være ekstra opmærksom på din hunds poter. Når der bliver spredt salt ud på veje og fortove, er dette absolut ikke godt for hundens poter. Saltet virker ætsende på trædepuderne og kan medføre slemme og smertefulde skader. Men man kan afhjælpe problemet ved at bruge potevoks.

Potevoks fra Mushers Secret

Muschers Secret er en 100% naturlig voks-baseret creme, der beskytter poter mod barske overflader. Når den påføres på poter og mellem tæerne, tørrer den på sekunder og danner et beskyttende skjold, der samtidig lader huden på poterne ånde men forhindre salt og andre urenheder ikke trænger igennem.

Naturlig potevoks fra canadiske Mushers Secret bør påføres hundens poter 5 til 10 minutter inden gåturen.

Potevoks kan i øvrigt også bruges som plejende middel, hvis hunden i anden sammenhæng har fået tørre eller sprækkede trædepuder.

Voksen er allergivenlig og pletter ikke på møbler og tæpper. Kan anvendes ugentligt eller efter behov for at forebygge slid, forbrænding, udtørring og revnedannelse.
Indeholder kun 100% naturlig voks (gul og hvid bivoks, carnauba voks og candelilla voks), samt vegetabilsk olie med Vitamin E, der bl.a. er med til at bevare hudens elasticitet.

Skyl også hundens poter

Under alle omstændigheder er det en god idé altid at skylle hundens poter med lunkent vand umiddelbart efter gåturen, så eventuel salt og andre urenheder bliver fjernet. Det er vigtigt efterfølgende at tørre poterne grundigt. Det er ikke nok bare at tørre hundens poter med et håndklæde – der skal rigeligt med vand til for at fjerne saltet, som ellers bliver siddende og ætser videre.

Musher Secret fås hos PetLux.dk i både 60 g og 200 g dåse.

Find Mushers Secret her http://petlux.dk/collections/tilbehor/products/mushers-secret-potevoks

Se mere information Treadwell Pet Products her  http://musherssecret.com

Ofte stillede spørgsmål om potevoks fra Mushers Secret:

Hvor ofte bør jeg anvende Musher's Secret?

Det afhænger af aktivitetsniveauet for din hund. Potevoksen vil normalt være “gået af” i løbet af en uges tid. I perioder med sne og frost bør det anvendes 2-3 gange pr. uge.

Er det OK at min hund slikker poterne efter potevoks er påført?

Absolut, alle hunde kan lide at smage, og alle ingredienserne er 100% naturlig voks. Det optimale er, at påføre voksen inden gåturen.

Vil Mushers Secret medføre pletter på mine møbler eller mit tæppe?
Nej, voksen absorberes i trædepuderne og vil ikke efterlade pletter på dit tæppe eller på dine møbler.

Hvad sker der, hvis min hund spiser Musher Secret?
Udover i visse tilfælde at medføre en blødere afføring, vil det ikke medføre nogen skade for din hund.

Relevante produkter