Gå til indhold
☀️ Webshop og butik åben som normalt ☀️
☀️ Webshop og butik åben som normalt ☀️
Nødvendige produkter til killinger

Nødvendige produkter til killinger

Alt Tilbehør Din Killing Har Brug For

Hvis du ikke har haft en killing før, er du måske i tvivl om hvilke produkter du skal have før killingen kommer. Herunder finder du startudstyret til en kattehusholdning!

Nødvendige produkter til killinger: Anbefalede produkter:

Kattebakke

Der er et stort udvalg af kattebakker, fra meget simple til lukkede bakker der holder lugten inde. Der er også træningskit som lærer killinger og voksne katte at bruge et almindeligt toilet.

kattebakke til hjørnet    Litter Kwitter - Det geniale kattetoilet trænings kit Nova kattebakkelugtfri kattebakke

Kattegrus

De meste almindelige typer kattegrus er: Klumpende grus: det sugende ler klæber sammen når det bliver vådt. Silica gel grus: opsuger urinen og hæmmer lugten. Danner ikke støv. Skyldbar grus: det mest naturvenlige valg, da det kan komposteres eller skylles ud i toilettet.

  Extreme Classic kattegrus Premium kattegrus

 

Killingefoder

Et sundt foder, der er fremstillet til killinger, er den bedste måde at give killingen en god start på dens nye liv - giv aldrig killingen foder, der er beregnet til voksne katte, da det ikke indeholder den nødvendige blanding til killinger. Killingefoder indeholder f.eks. mere calcium end foder til voksne katte.

Foder- og vandskåle

Her er et andet område, hvor du finder et stort udvalg - fra simple 9 kr. skåle til springvand der minder katten om en lille bæk.

Fresh-Flow automat    Hunter foderskål til katte - 2 størrelser og flere farver

Loppemiddel

Den bedste måde at undgå orme og lopper er forebyggelse. Når du ser en kat med lopper, har den næsten med sikkerhed også orme, da lopperne overfører dem til deres offer.

 Loppehalsbånd til katte loppespray til katteLoppeshampoo til katte

Kradsetræ

Vi har kradsetræer til enhver smag! Til store katteracer såvel som huse med flere katte, anbefales det at man køber et kradsetræ der også vil passe til killingen når den er voksen. Mange kradsetræer kommer også med legetøj.

  Kradsebræt i kattemotiv kradsetræ med hule 

Transportation

Selvom din killing allerede er hjemme, har du stadig brug for en sikker måde at transportere til og fra dyrlægen eller når du rejser - lad ikke killingen løbe frit rundt i bilen, da det kan føre til en ulykke.

 

 Kurvehule i pileflet til kattehjem eller transport transport af katte Avior Transportkasse i smart design og slagfast plastik

 

Børste

De fleste katte kan lide at blive børstet, og jo før du starter des bedre. Det hjælper ikke kun mod fældning, knuder eller hårbolde, men hjælper også med at knytte bånd mellem dig og din nye killing.

Furminator til katte long + short hair mod fældning  FURminator Dual børste Furminator massebørste

Seng/Kurv

Hvis killingen ikke er vant til at være i nærheden af andre mennesker, bliver de måske skræmte i starten og vil sikkert fortrække en hule at hvile i.

radiatorseng

 

Negleklipper

Det er bedst at starte med at klippe din killings negle så tidligt som muligt. Det er meget sværere at klippe neglene på en voksen kat, der ikke er vant til det.

Negleklipper dyr trimning af katte


Kradsetårn til killinger

499 kr

Her er et produkt som er perfekt til dem som ikke har så meget plads i huset. Et godt kradsetårn lavet med kradsebræt, huler og hus. En legeplads som passer godt til alle killinger!

 

Kurvehule i pileflet til transport af kat

289 kr

Her er endnu et produkt til katteejere der vil have færre artikler rundt i huset.

Denne transportkurv kan også bruges som en kattehule - killingen vil føle sig tryg fordi kurven er lukket.

 

Forrige artikel Find den rigtige størrelse seng til din hund
Næste artikel Hvalpeudstyr - Se & Køb Alt Til Din Nye Hvalp Via Denne Guide