Gå til indhold
Webshop og Collect Butik åbent som normalt
Webshop og Collect Butik åbent som normalt
Hvalpeudstyr - Se & Køb Alt Til Din Nye Hvalp Via Denne Guide

Hvalpeudstyr - Se & Køb Alt Til Din Nye Hvalp Via Denne Guide

Alt Tilbehør Din Hvalp Har Brug For

Det kan være sværere end man tror, at gøre hjemmet klar til en ny hvalp, fordi hunde kommer i så mange forskellige størrelser. Når du vælger det hvalpeudstyr du skal have, kan det være en god ting at overveje hvilken størrelse hunden får, når den er udvokset.

Ting som halsbånd kan selvfølgelig ikke bruges, men de fleste andre ting kan. Her er en liste over nogle af de nødvendige ting du skal have, før din hvalp ankommer.

Nødvendige produkter til hvalpe Anbefalede produkter:

Foder- og vandskåle

Der er et stort udvalg indenfor vand- og foderskåle. Vælg skålen ud fra størrelsen af din hvalp når den er udvokset, samt den model der vil medføre mindst spild når hunden spiser eller drikker. Mange af skålene har skridsikker bund. Vi har også vandfontæner.

Hunter Melamine Hundeskåle 

Toilettræning


Dette er måske den største bekymring for nye hvalpeejere. Vil min hvalp lære hurtigt? Vil mit gulvtæppe komme til at lugte af tis? Læs så meget som muligt om forskellige måder at toilettræne, da det vil gøre det nemmere at arbejde med din nye hvalp. Vi anbefaler burtræning og nappy servietter.
Burtræning: denne metode, hvis den gennemføres korrekt, vil toilettræne din hundehvalp. En kasse vil også vil også være hundens "hule", en sikker zone, et sted hvor hunden kan hvile, sove og spise trygt.

Lær din hvalp at tisse udenfortoilettræning af hvalpe Hvalpetoilet

 

Træning med nappy servietter:

Tilsæt denne oil til toilettræning til nappy servietter - olien vil tiltrække hvalpen til servietten. Flyt servietten tættere og tættere på døren.

Du kan bruge et bur eller en kasse til træningen. Læs denne artikel burtræning for at se detaljer om størrelser.

Høm høm hundeposer


Lad os være realistiske. Du undgår nok ikke, at hvalpen sætter sig ofte, når du går tur, fordi han skal af med noget. Derfor er poser til hundens efterladenskaber et must blandt udstyret, når du får hvalp. Vi har både almindelige hundeposer og miljøvenlige biologisk nedbrydelige høm høm poser.

 Miljøvenlige høm høm poser Earth rated høm høm taske

Tyggelegetøj

Når din hvalp begynder at få tænder, skal du give den et tyggelegetøj, og derved undgå at det går ud over møbler og sko. Det er vigtigt at lære hunden at tygge de rigtige steder fra starten.

 

KONG hvalpelegetøjKong extremeMintfresh bidelegetøj i naturgummi med tandplejeGummiring frisk mint Denta Fun - tyggelegetøjlegebolde til hunde 

Godbidder


Godbidder er meget vigtige når du træner din hvalp. De er med til at tilskynde den gode opførsel.

Kylling tyggeben til hundehundekiks

Krammedyr


De første nætter i det nye hjem, vil hvalpen savne sin mor og sine søskende. Hunde er flokdyr, og det vil hjælpe hvalpen gennem de første nætter, hvis den har selskab af et krammedyr.

hundelegetøj - krammedyr 

Negleklipper


Mange hunde går omkring med for lange negle, fordi deres ejere er bange for at klippe dem for korte. Hvis du vænner hvalpen til at få neglene klippet, bliver det en meget nemmere opgave når de bliver store – det er nødvendigt at tage dem til en hundefrisør eller dyrlægen, hvis du nøjes med at klippe spidserne.

klipper til store racers negleNegletrimmer til hunde

Loppemidler


De fleste ejere der har hunde med lopper, ved at de er svære at slippe af med. Den bedste måde er derfor forebyggelse.

 

Loppeshampoo til hvalpe over 3 måneder  loppehalsbånd til små hundeloppekam til små hundePipetter loppemiddel til hunde

Hvalpefoder


Giv din hvalp en god start i liver ved at give den næringsrigt foder lavet specielt til hvalpe. Spørg opdrætteren eller adoptionsstedet hvilken type foder hunden er vant til, og giv den kun dette foder i begyndelsen - en drastisk ændring i foderet vil resultere i dårlig mave. Hvis du vil ændre foder, skal du gøre det gradvist. Husk at fodre din hvalp 3 gange om dagen.

 

  

Hvalpens kurv


Når du køber en hundeseng, skal du vælge med vandtæt, aftageligt og vaskbart betræk. Hvalpe har ofte små "uheld" - det er vigtigt med en hurtig rengøring, når du hvalpe i huset. Læs guiden: Find den rigtige størrelse seng til din hund, for at vælge en seng til din hunderace, så den kan bruge den når den er fuldt udvokset.

Super dejlig seng til hvalpeMinstead Collection hundesengeselvopvarmende rund seng til katte og hunde Luksus hundesofa  Vetbed madrasser til hvalpe 

Børste

Børstning af din hunds pels fjerner løse hår og sammenfiltringer. Hundebørster spreder også hundens naturlige olier til pelsen, hvilket holder den sund og giver den et skinnende look. Hvilken type børste hunden har brug for, kommer an på hvilken type pels den har. Læs Find den rigtige hundebørste for at finde ud af hvilken børste passer bedst til din hund.

massebørste til hvalpeFurminator til hvalpe svinehårsbørste til hunde  

Shampoo

Alle hunde har brug for et bad en gang imellem. Nogle racer har brug for bad oftere end andre, mens nogle typer pels har brug for mere omsorg end andre. Læs artiklen guide til hundeshampoo for at finde ud af hvilken shampoo der passer bedst til din hundetype.

hvalpeshampoo økologiskLoppeshampoo til hvalpe over 3 månederMod lugt shampoo til hvalpeshampoo og balsam til hvalpe

Halsbånd og hundesele 

 

Et halsbånd skal ikke være strammere, end at du kan få 2 fingre imellem halsbåndet og hundens hals. Hvis du har brug for mere kontrol, når du går tur med din hvalp, anbefaler vi et seletøj. Det forhindrer kvælning og giver mere kontrol over hvalpens krop.

Billigt hundehalsbåndSele til bil

Hunter Vario Rapid hundeseler - flere farver og størrelserCurli hundeseler til små racer

Hundetegn

 

Med et ID hundetegn er det nemt for alle at finde ejeren med et opkald.

Sødt Hundetegn 

Hundebur eller transporttaske


Det er altid rart, nemt at kunne fragte sin hund i et bur eller en taske, når du skal til dyrlægen for eksempel eller på tur, selv om du selvfølgelig også har muligheden for en hundesele med snor for eksempel. Men der kan være tilfælde, hvor hvalpen er træt, og ikke har lyst til at gå, eller ikke er så tryg ved at skulle et bestemt sted hen, som du skal, hvor hvalpen vil føle sig mere rolig i en beskyttet taske eller i bur. Vi har et kæmpe udvalg i bure og tasker til alle hunderacer i alle størrelser, og det kan være svært lige at anbefale nogle få bestemte, men kig på det store udvalg, og find en taske eller et bur, som din hvalp har plads til at gro sig større i et stykke hen ad vejen i hvert fald, så du ikke skal ud og investere i en ny igen om en måned eller 2. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os, vi rådgiver gerne om type og størrelse alt efter race og hvilket formål du mest skal benytte til.

Trolley til små hunde

bæretaske til små hunde med kødben design

 

hvalpebur

 


FurminatorFURMINATOR pelspleje mod fældning

 

FURminator børsten fjerner de fine hår der udgør hundens (og kattens) underpels. Hundens underpels står for størstedelen af de hår der fældes, og de fleste børster er ikke effektive nok til at fjerne den løse del af hundens underpels.

FURminator børsten reducerer skæl og hår i hjemmet med op til 90 %. Ved at reducere mængden af pels der fældes i løbet af en dag, reducerer FURminatoren også fældningen på møbler og andre områder i huset.

 

DENTIPLAQUE forebygger huller hos din hvalp

 

Dentiplaque er en naturprodukt til hunde, der modvirker tandsten og plak på tænderne samt forhindrer dårlig ånde og giver friskt tandkød.Dyrenes redningskort

 

Dyrenes redningskort er kort du kan have i din tegnebog, designet i plastik på samme måde som et kreditkort, hvor du kan skrive, hvem der skal kontaktes og tage sig af din hund, hvis der uheldigvis skulle ske noget med dig, hvor du ikke har mulighed for at komme hjem og passe din hvalp/hund. Det giver en god tryghed at vide, at der i alle tilfælde, vil være nogen der kan tage affære, hvis uheld/ulykke skulle hænde.

Forrige artikel Nødvendige produkter til killinger
Næste artikel Guide til klippeskær og afstandskamme