Gå til indhold
☀️ Webshop og butik åben som normalt ☀️
☀️ Webshop og butik åben som normalt ☀️
Guide Til Hundetøj

Guide Til Hundetøj

Din hund kan se smart og hip ud i hundeoutfits

Mange hunde kræver beskyttelse fra det kolde og våde vejr, især dem, der stammer fra varmere lande, såsom Chihuahua og franske bulldogs.

 

Der er en række muligheder, læs forskellene herunder:

 

Sikkerhedsvest

Denne hundevest er båret omkring hals, bryst, mave og talje. Sikkerhedsveste er normalt lyse og reflekterende, da den er beregnet til at blive båret, for at øge synlighed, når i går udendørs, især om natten. De bedste af dem er dem, der har et hul på bagsiden, så hundens sele med er under sikkerhedsvesten, så man kan føre snoren gennem det og giver dig mulighed for nemt at gå tur med hunden.

 

Sikkerhedsvest til hunde
 
 
Regnfrakke
 
regnfrakke til hunde fra Ferplast

Sweater/Pullover

God kvalitet hundetrøjer er lavet af varme stoffer. De kommer i forskellige mønstre og farver, men det grundlæggende princip er at holde din hund blød og varm især på de kolde vinterdage. Disse er afgørende at bruge i løbet af vinteren hjemme, især hvis du ikke har varme gulve, for racer som Chihuahua, Mops, Papillon og franske bulldogs - normalt, jo mindre hunde, jo hurtigere bliver de kolde.

 pullover

 

Hundefrakker

Hundefrakker er lavet til både indendørs og udendørs brug. De kommer også i mange forskellige stoffer og vægte til at passe både små og store hunderacer. Du kan få en regnfrakke til ture i regnvejr eller en tyk frakke til vinterdage.

 vinterjakker til hundeBuster hundejakke i bløde materialer 

Skjorte og T-shirt

Du kan få en sjov t-shirt til din hund eller en skjorte med krave for et mere formelt look. Der er hundetrøjer, der tjener andre formål, som Thundershirt, der bruges til at lindre hundens angst, træning og andre adfærdsmæssige problemer.

Thundershirt mod angst

 

Hundesko

Sko til hunde er fantastisk til at beskytte din hunds poter fra varme og kolde temperaturer - det salt, der anvendes til optøning af vejene er meget dårligt for poter, og ekstremt varmt vejr kan forårsage smerte og ubehag på poterne (tage nogle med, når du rejser til varme steder). Der er snestøvler, gummistøvler, sandaler og vandrestøvler. Hvis din hund er skadet, kan du også få specielle hundesko, der beskytter sårbandager og lindrer halten.

 Pawz hundeskostøvler til hundestøvler til hunde

Redningsvest

For en hund, der elsker at være omkring eller i vand, er det klogt at investere i en redningsvest. En god en giver opdrift og høj synlighed for at holde din hund sikker. Den vil dræne og tørre uden at forårsage din hund ubehag eller irritation.

 

Bandanas og Tørklæder

Sjove og funky bandanas og tørklæder vil give vores hunde en stilfuld kant. Du kan få personlige eller endda nogen, der viser dit favorit sportshold. Bandanas og tørklæder giver dig chancen for at pynte din hund uden for meget besvær.

 

Kjoler

Du kan klæde din kvindelige hund ud med en glamourøs kjole. Din hund vil føle sig forkælet og smuk. Der er en bred vifte af moderigtige hundekjoler, der vil være sikker på at vende hoveder, når du og din følgesvend kommer på gaden. Du kan også finde specielle tøj til disse særlige lejligheder som dit bryllup.

Forrige artikel Rigtig størrelse af hundetøj, seletøj, halsbånd og støvler
Næste artikel Vejledning om hundelemme