Gå til indhold
PetDreams bliver til Petlux 👉 Køb på petlux.dk og optjen rabatpoint i Club Petlux ⭐️
PetDreams bliver til Petlux 👉 Køb på petlux.dk og optjen rabatpoint i Club Petlux ⭐️
Dansk brugsanvisning til Trixie foderautomat (TX2438)

Dansk brugsanvisning til Trixie foderautomat (TX2438)

Instruktion til fodermaskine fra Trixie varenummer TX2438

Før fodermaskinen bruges:

     1.      Indsæt batterierne i fodermaskinen.

     2.      Slå maskinen til med kontakten ved siden af batterierne. Maskinen kører nu en runde tom.

     3.      Fyld skålene i henhold til antal måltider. Tag låget i toppen af, samt låget under og det lille dæksel, så du nu ser ned i 4 tomme rum. Fyld skålene som du ønsker. Pas på ikke at overfylde skålene.

     4.      Sæt derefter lågene på igen, og lad den lille tynde plade dække den ene der ikke er skjult af de andre låg. Dette låg isættes og drejes til krogen i venstre side af det åbne rum griber fat i låget og låser det.

     5.      Hvis man vil give dyret adgang til vand i fodermaskinen, fjernes den lille låge allerøverst, hvor der så kan hældes vand ned. Bruges det ikke til vand, kan rummet bruges til at lægge is ned, så foderet forbliver køligt.

 

Sådan bruges computeren:

Mens tiden er på displayet, holdes SET knappen inde i 2 sekunder indtil timer begynder at blinke. Den præcise time kan nu trykkes ind ved at trykke på MODE knappen til den ønskede time står der. Bekræft med SET knappen. Skriv herefter på samme måde minutterne med MODE knappen og tryk på SET for at godkende. Via MODE knappen, kan du igen vælge mellem 12-hour eller 24-hour. Vælg 24-hour som bruges i Danmark. Den ønskede tid vil nu stå på displayet ved igen at trykke på SET.


Indstilling til måltider:

Ved at trykke på MODE knappen, kan man stille hvornår måltidet skal stå klar. Det første nummer indikerer fodringen og det andet indikerer tiden (Fulde timer). Hold SET knappen nede i mindst 2 sekunder indtil det 2. Nummer blinker. Den ønskede tid stilles med MODE knappen. Efter at have godkendt med SET knappen, kan det næste måltid tastes ind på samme måde. Fortsæt til det ønskede antal måltider er indtastet. (4 gange max.)

Programmeringsmuligheder:

  • 1 dag med 4 måltider
  • 2 dage med 2 måltider på samme tid af dagen
  • 4 dage med 1 måltid på samme tid hver dag

 

Når måltiderne er tastet, vil uret igen kunne ses.

 

Optage en besked på computeren:

For at optage en personlig besked holdes REC knappen inde til du er færdig med din besked. Du kan lytte til beskeden ved at trykke på PLAY. Beskeden vil afspilles, når der fodres til dyret.

Sådan startes fodringsprogrammet

 

Fodringen kan nu startes på følgende måde:

- Trykkes der på START NOW knappen, startes foderprogrammet med det samme

- Trykkes der START TOM, starter foderprogrammet dagen efter på den indstillede tid.

Efter man har trykket på en af disse knapper, vil foderskålen gå i startposition, din gemte besked blive afspillet 1 gang, og der vil kunne ses en klokke som symbol på displayet. Hvis alle skåle er fyldt med foder, lukkes det lille låg henover den åbne foderskål, efter at fodermaskinen er sat i startposition.

Har du problemer med indstillingen, kan du sende en mail til kundeservice(a)petdreams.dk med en kort beskrivelse af problemet, eller hvad du har problemer med at indstille.

 

Denne vare er desværre udgået. Vi har en enkelt Trixie foderautoma tilbage, dog uden display her Trixie foderautomat

 

Forrige artikel Burtræning af hvalpe
Næste artikel Guider til at hjælpe med og finde det rigtige hunde- eller kattetilbehør