Gå til indhold
Webshop og Collect Butik åbent som normalt
Webshop og Collect Butik åbent som normalt
Vind krigen mod tisseri i huset

Vind krigen mod tisseri i huset

Det er så hyggeligt at anskaffe sig et lille nyt familiemedlem som for eksempel en kat eller en hund. Men…. det er ikke helt så sjovt hvis de tisser indenfor, hvad enten det er på trægulvet, gulvtæppet eller i møblerne.

 

Lad os se på hvad vi kan gøre for at forhindre at det sker, og hvad vi kan gøre, når det er sket, for at det ikke sker igen. Man skal naturligvis altid sørge for at lufte katten eller hunden godt af, før man tager hjemmefra eller går i seng. Og så være opmærksom på dyrets signaler om natten, kradser de på døren, slikker dig på tæerne eller måske der kommer et miav eller et lille bjæf. Det kan være tegn på at dit nyt har behov for at komme ud og besørge.

- Hvis uheldet skulle ske, er der hjælp at hente - 

1. Find pletten

 

 

 

Til det er denne LED lygte meget effektiv. Den virker hjælp af fluorescens teknologi. Den virker bedst i mørke rum.  Urine off lampe er et værktøj der hjælper dig med at identificere disse områder, så du kan rense dem igennem og forhindre, at dyr tisser det samme sted igen.

Den kan finde både friske, tørrede og krystalliserede urinpletter.

2. Rengør området grundigt!

Det er ikke nok bare at tørre pletten op. Lugten og enzymerne sidder der stadig, selv når vi som mennesker, ikke længere kan lugte det. Rens området for tidligere efterladenskaber (afføring og urin). Derfor anbefaler vi at du bruger Urineoff.

→ UrineOFF lugt-og pletfjerner -  selv hvis det er en gammel plet virker UrineOff da det nedbryder Urinsyren som sidder i den krystalliseret urin plet. Den er desuden helt sikker at bruge i nærheden af dyr og mennesker.

 

3. Forebyggelse

Brug KnockOff til enten indendørs eller udendørs brug, til at forhindre nye uheld.

→ Til både indendørs og udendørs brug. 

KnockOFF er et effektivt middel hvis du ikke ønsker at hverken dine egne dyr eller fremmede hunde eller katte skal efterlade ildelugtene spor efter sig i dit bed, omkring dammen eller bare bestemte steder i haven.

    

Til sidst et lille husmor råd, hvis du ikke ønsker hunden eller katten går på spisebordet eller køkkenbordet, skulle Peber, efter sigende, være et effektivt middel indtil dyret har lært at holde sig derfra. Det spredes blot ud på bordet når der ikke arbejdes ved det, til dyret har lært at holde sig væk.

Forrige artikel Giardia
Næste artikel Top 10 tips til at holde din hund sund