Gå til indhold
Webshop og Collect Butik åbent som normalt
Webshop og Collect Butik åbent som normalt
Lær At Forebygge & Behandle Din Hunds Kløende Hud

Lær At Forebygge & Behandle Din Hunds Kløende Hud

Er det svært at se bort fra din hunds konstante kløen, kradsen, biden og slikken?

Så irriterende som det er for dig som hundeejer, forestil dig, hvor meget værre det er for din hund. Lad ikke din hund lide længere. Tag dig tid til at forstå de mulige årsager til dette foruroligende symptom, og hvad du kan gøre for at hjælpe din hund.

Årsager

 • Mad- eller miljømæssige allergier
 • Lopper
 • Flåter
 • Øreinfektion
 • Svamp
 • Ringorm
 • Bakterielle infektioner
 • Alvorlige sygdomme som leversygdom
 • Problemer med immunforsvaret

Et besøg hos dyrlægen kan fjerne andre årsager, og gøre det muligt for dig at give din hund den rigtige behandling og lindre dens smerter. Når årsagen er identificeret, kan du nu planlægge, hvordan man effektivt behandler og plejer din hunds kløende hud.

Når det kommer til loppeangreb, er der mange alternativer, herunder en naturlig linje fra Biospotix. Men du bør altid gøre noget forebyggende og ikke vente på et angreb. Der findes mange produkter til at bekæmpe både voksne lopper og æg.

Mad- og miljømæssige allergier bør ikke behandles alene, da nogle allergiske reaktioner kan kræve forskellige behandlinger. En dyrlægekonsultation vil sikre, at du har alle de rigtige midler og medicin til at behandle, ikke kun hudinfektionen, men også andet som f.eks. opkastning og diarré.

Når din hund er under behandling, kan du gøre følgende for at gøre det mere behageligt for den:

 1. Bad hunden regelmæssigt i køligt vand blandet med havregryn eller bagepulver, da varmt vand kan forværre kløen. Dette beroligende bad vil give din hund midlertidig lindring.
 2. Brug ikke håndklæde eller hårtørrer med varme, da dette vil øge hans kløen.
 3. Giv din hund fodertilskud med fedtsyrer, der tager et par uger til effektivt at lette kløe
 4. Behandl omhyggeligt eventuelle åbne sår, der er kommet af din hunds iver efter at lindre hans kløe. De almindelige områder er omkring bagenden og halen, maven, benene og poterne
 5. Brug Biogance Algo repair spray, som lindrer kløe og hudirritationer.

Husk at almindelig hygiejne og brug af de rigtige plejeprodukter på din hund vil hjælpe med at opretholde en sund pels og hud. Hudens og pelsens tilstand er den bedste indikator for eventuelle underliggende sygdomme eller tilstande, der kan påvirke din hunds generelle sundhed. Når din hund signalerer ubehag med hans hud, skal du tage dette som en tidlig advarsel om et startende problem.

Forrige artikel Bliv fri for lopper hos hunde og katte!
Næste artikel 10 gode grunde til at anskaffe sig en løbegård til katten