Gå til indhold
Webshop og Collect Butik åbent som normalt
Webshop og Collect Butik åbent som normalt
Kattens tandpleje - Sådan ved du din kat har problemer

Kattens tandpleje - Sådan ved du din kat har problemer

Kattens tandpleje - Sådan ved du din kat har problemer!

   - Der er billige og smertefri måder på at give din kat den bedste tandpleje.

Mange katteejere har ignoreret tandpleje hos deres katte, som betyder, at de lever med uudholdelig smerte og / eller ubehag. Det er vigtigt for katteejere at være opmærksom på hvilke tegn der er på det og træffe forebyggende foranstaltninger til at sikre kattens bedste tandsundhed.

TEGN PÅ AT DIN KAT HAR TANDPROBLEMER:

→  Et af de symptomer du skal være på udkig efter hos din kat, er dårlig ånde.

→  Rødme i tandkødet er tegn på tandkødsbetændelse, og kan forårsage dårlig ånde.

→  Hvis din kat nægter at spise og savler, eller fødevarer falder ud af munden, som den spiser, lider katten sandsynligvis af tandsygdomme.

Det er bedst at gøre det til en vane at undersøge gummerne og bagsiden af kattens tænder for ophobning af plak og tandsten. Hvis tandsten får lov til at bygge, adskiller det tandkød fra tænderne, og bliver en grobund for bakterier. Din kat vil blive ramt af meget smerte og ubehag, selv om den vil skjule det (det er en del af deres natur at skjule smerte, som en måde at skjule en svaghed fra andre katte i deres gruppe).

tandproblem katte

DET ER IKKE NEMT AT BØRSTE KATTENS TÆNDER!

I modsætning til mennesker nyder de fleste katte ikke at få tænderne børstet. Men det er alligevel vigtigt, det gøres regelmæssigt for at forebygge plak og opbygning af tandsten. Tandsten behandling og besøg til dyrlægen kan være meget dyrt, hvis du ikke allerede er klar over det!. Der er billige produkter på markedet, som kan arbejde på samme måde at forebygge opbygning af tandsten i din kats tænder. Proden PlaqueOff Animal er et produkt fra SweDenCare, der er let at bruge for at undgå dårlig ånde, plak og tandsten. At benytte dette produkt er helt smertefrit, da det blot blandes ind i kattens mad. Proden PlaqueOff er effektivt, og opfylder en omfattende tandpleje plan for din elskede kat.

Det er vigtigt at bemærke, at når tandsten har bygget sig op, kan kun dyrlæger fjerne det - hvis det er tilfældet med din kat, tager det for det første en tandrensning, og du kan umiddelbart efter begynde at tilføje PlaqueOff i maden - din kat og din tegnebog vil helt sikkert takke dig :-)

Hvis du vil vide mere om forebyggelse og behandling af huller og andre tand- problemer hos katte, læs Tandpleje hos killinger.

 

Forrige artikel Hygiejne hos killinger
Næste artikel Administrer Din Overvægtige Hunds Vægt