Gå til indhold
☀️ Webshop og butik åben som normalt ☀️
☀️ Webshop og butik åben som normalt ☀️
10 gode grunde til at anskaffe sig en løbegård til katten

10 gode grunde til at anskaffe sig en løbegård til katten

Hvis du har en indendørs kat, har du sikkert sommetider tænkt på at lukke den ud i baghaven! 

Men der lurer mange farer der. Så før du lukker katten ud på udflugt, overvej om ikke det var bedre at få en løbegård, i stedet for bare at lukke den ud. Et afspærret område er den perfekte måde måde at give katten en smag på livet udendørs uden der er farer ved det. Bare tag et kig på de 10 bedste grunde til at få en løbegård og ikke bare lukke din katteven ud i det fri. 

 At gå ude kan udsætte dit kæledyr for sygdomme som hun ikke er imun over for som f.eks. rabies. Der er mange farer der lurer udendørs. Når du har en løbegård, kan du lade katten nyde solskinnet, uden at der er fare for at blive udsat.

 Din kat vil muligvis bringe uønskede besøgende ind i hjemmet. Lopper og tæger er almindelige, og når katten går frit, er den meget udsat for disse parasitter. En løbegård giver en sikrere måde at nyde det fantastiske udendørs liv.

 Ved at lukke din kat ud uden opsyn kan udsætte hende for aggressive katte og hunde. Din kat kan komme til skade under kamp med stærkere og mere aggressive dyr.

 Din kat kan udsættes for giftige planter der kan gøre katten syg, eller i værste tilfælde slå den ihjel. Med en løbegård udsættes katten ikke for disse farer.


 Ved at gå ude frit, kan katten udsættes for bøller i nabolaget. Mange mennesker synes ikke der er noget i vejen for at pine en kat for sjov, men når du har en løbegård, kan du beskytte din kat.


 Katten kan udsættes for kemikalier og andre giftige ting, hvis den e rude uden opsyn. Beskyt din kat med en udendørs løbegård.


 Indendørs katte har det med at leve længere. Farerne udenfor betyder, at mange katte der går frit, møder en tidlig negativ skæbne. Indendørs katte lever længere, så beskyt din katteven ved en kvalitets løbegård.


 Indendørs katte er sundere. De fleste dyrlæger anbefaler at holde kitten indendøre p.g.a. de mange sygdomme og andre farer der lurer for en kat udendøre. Når du bruger en løbegård, kan du beskytte dit kæledyr mod disse farer.


 Når du holder killingen inde, betyder det færre problemer med naboerne. Hvis din kat har lov til at gå ind og ud som den har lyst, kan hun nemt komme til at se naboens have som et gigantisk kattetoilet, og det vil ikke gøre dig til en særlig populær person. Dertil kommer, at katten sommetider tager gaver med hjem i form a døde mus (eller en levende). Hvis du ikke ønsker at vågne op til en ubehagelig overraskelse, er det bedst at lade katten være udenfor i sin løbegård.


 Indendørs katte er bedre familie medlemmer. Katte der går ind og ud som de vil, kan blive mere reserverede og mindre kærlige. Når du holder katten inde, og bruger en løbegård når hun er ude, kan gøre hende gladere, sundere og mere venlig.

Forrige artikel Lær At Forebygge & Behandle Din Hunds Kløende Hud
Næste artikel Gigt hos Hunde