Gå til indhold
☀️ Webshop og butik åben som normalt ☀️
☀️ Webshop og butik åben som normalt ☀️
Siameser

Siameser

Siameserne kommer oprindeligt fra Thailand!

 

Siameserne kom til Europa i 1880'erne og var et højdepunkt i Crystal Palace i London i 1885. Denne race har fået ekstra opmærksomhed ved at medvirke i Disney-film som "Lady og Vagabonden" og "Aristocats".

 

Siamesere har meget høje og særprægede stemmer. Siamesere nyder at have en samtale med dig. Den er en meget intelligent kat. Du kan træne din Siameser til at gå i snor. Den nyder at lege med en lille bold. En Siameser er et populært valg hos ejere, der kan lide at være interaktive med deres kæledyr. Den vil underholde sin ejer i mange timer, og hun vil aldrig blive ensom, hvis hun har en siameser som kæledyr.

Siameseren har en kort pels og er nem at strigle. Den har en lang, slank og delikat krop. Dens hale er lang og tynd. Den har meget store, spidse ører. De smukke blå øjne henleder opmærksomheden til katten. Øjnene er mandelformede og hælder i retning af kattens næse.

Siamesere har blege kroppe med kontrasterende punkter. Ørerne, ansigtet, halen, benene og fødderne på Siameserne danne disse punkter. Den mest almindelige farve hos Siamesere er Seal Point. Seal Point Siamesere har mørkebrune punkter, og dens krop er cremefarvet. Chocolate Point Siamesere har en bleg brun farve, og som dens navn antyder, er punkterne mælkechokoladefarvet. Blue Point Siamesere har mørkegrå punkter, og dens krop har en bleg grå farve. Lilac Point Siamesere er en lysere grå.

 

Spændende produkter til Siameser:

 

Poteformet katte ID – Mange farverloppemidler til katte - Økologisk loppebekæmpelseLoppeshampoo til katteFurminator til katte long + short hair mod fældningFilterknuserKattemalt KONG kattelegetøjLakseoliekattemøbelKurvehule i pileflet til transport af katFresh-Flow automat

Forrige artikel Motionsplan til Maltese