Gå til indhold
☀️ Webshop og butik åben som normalt ☀️
☀️ Webshop og butik åben som normalt ☀️
Schæferhund

Schæferhund

SchæferhundSchæferhunden er også kendt som Alsace hunden. Det er en stor race, som opstod i Tyskland. Den blev udviklet som en hyrdehund i det 19. århundrede. Schæferhunden blev oprindeligt udviklet til hyrdning og bevogtning af får.

Schæferhunden er en hund med en velafbalanceret, stærk, robust og muskuløs krop. Den har en kort pels, med et moderat kort og tæt hårlag. Racens pels kan være alt fra sort, sort og brun eller næsten hvid. Den har en let buet pande med store, opretstående ører som er lidt spidse. Schæferhunden har dybtliggende øjne, der er mørke, mandelformede og gennemtrængende. Racens hale er lang og lidt busket. Hunden bærer halen lavt, og den ender i en lille naturlig kurve. En voksen Schæferhund er 55 - 65 cm høj ved skuldrene og vejer 30-40 kg.

Schæferhunden er lydig, loyal og modig med en direkte og frygtløs optræden. Den er meget fleksibel, og dens intelligens gør den nem at træne. Den anses faktisk for at være den tredje mest intelligente hund efter Border Collier og Pudler. Racen kan tilpasses til at leve i ekstreme temperaturer. Schæferhunden er energisk, sjov og kærlig, og kræver regelmæssig motion og pelspleje.

Idag bliver Schæferhunden brugt som politi-, militær- og vagthund. Den bruges også til eftersøgning og redning, og som ledsager til blinde og handicappede.

 

Se hundeudstyr til din Schæferhund

 

Schæferhund Pelspleje:

En schæferhund har brug for regelmæssig pleje, fordi den fælder meget. Den ydre pels fælder hele året rundt og underulden fælder to gange om året. Daglig børstning med en god blød børste vil give din schæferhund en fantastisk udseende pels uden løse og døde hår.

Når du klipper din schæfer, skal du være opmærksom på pelsen mellem dens poter og trædepuder. En klipper med en klinge nr. 10 eller lille saks er bedst egnet. Du må ikke bade den for ofte, men når den er snavset eller ildelugtende, skal du bruge en passende hundeshampoo og balsam der sikrer at du ikke fratager den dens naturlige hud olier, der holder dens hud og pels sund.

Tandrensning: Hvis din schæferhund stadig er hvalp, så væn den til at få sine tænder rengjort dagligt, da det vil være en udfordring at starte denne rutine på en voksen hund. PlaqueOff er en glimrende måde at forebygge dårlige tænder og ånde. Det er et naturligt supplement, der forhindrer plakdannelse, og er nem at administrere: tilføj blot en lille mængde oven i dens mad.

tandbørste og tandpasta til hunderker plakKong Extreme gummilegetøj - til de stærkeste hundeKong Jumbler BallBæltetaske Med Hundeline                         BUSTER hundeseng DARK Sicily

Forrige artikel Motionsplan til Maltese