Gå til indhold
☀️ Webshop og butik åben som normalt ☀️
☀️ Webshop og butik åben som normalt ☀️
Pomeranian - Læs om racen, hundeklip & pleje her

Pomeranian - Læs om racen, hundeklip & pleje her

 Klipning og Soignering af Pomeranian - Få det bedste udstyr til pleje

Klipning af puddel med klipper

Racen har en blød underuld og en grov frodige dækpels, der får den til at ligne en lille pelskugle. Pomeranian kommer i mange forskellige farver og mønstre, men rød og orange er den mest udbredte. En Pomeranian hund har en enorm pels, der kræver en masse opmærksomhed. Denne hunderace fælder, og kræver derfor regelmæssig børstning og pleje. En blød børste og kombinationskam er nødvendige værktøjer, der får både nedre og ydre lag.

Brug varmt vand til at give din Pomerania et bad. Få en passende hundeshampoo og balsam. Tør den godt med et håndklæde og lad den ryste det af. Et føntørrer på lav varme kan hjælpe dig med at tørre, og give et pjusket resultat.

Pomeraniaens pels er adskilt og kræver trimning. Gør dette derhjemme med en passende trimmer eller tag den til en professionel hundefrisør for noget omhyggelig trimning især omkring hoved og ben.

Spændende plejeprodukter til Pomeranier:

tandbørste og tandpasta til hunderker plakTil tandpleje af hunde og katteKONG Dental Stick - 3 størrelserKONG sportsbolde - SBæltetaske Med Hundeline  Trendy hundeseler til små racer – flere farver og størrelser

Pommeranier

Pomeranian - Legesyg hund!

Den muntre lille Pomeranian (også kendt som Dværg Spitz og Pom) blev oprindeligt brugt som hyrdehunde i det område af Tyskland og Polen som er kendt som Pommern. Denne brugshunds forfader var kendt som Spitz, og vejede omkring 15 kilo. Den blev avlet ned til sin miniature Pom størrelse af dronning Victoria i 1800-tallets England.

Pomeranian er en aktiv, legesyg hund med et ansigt som en ræv og en overflod af pels. Den vejer fra 1,5 til 3,5 kilo og er mellem 18 og 30 cm høj, og er ofte et forkælet kæledyr. 

Pomeranian er adræt, hurtig til at lære, og ivrige efter at være sammen med og tjene deres ejere. Men da de blev avlet af brugshunde, er de uafhængige af sind, og har brug for en fast hånd. Pommeraniere kan hurtigt overtage den førende rolle, og skal vises ved konsekvent, fast, men blid træning, at deres rolle er som følgesvend og kæledyr. Pomeranian klare sig godt med mennesker, andre hunde og andre kæledyr, og er gode vagthunde, hvis de bliver trænet til at stoppe gøen efter deres ejer er advaret. Pommeraniere er populære udstillingshunde med deres stolte, glade gang, opretstående hale, og nysgerrige ræv-lignende ansigt.

Forrige artikel Motionsplan til Maltese