Gå til indhold
☀️ Webshop og butik åben som normalt ☀️
☀️ Webshop og butik åben som normalt ☀️
Papillon

Papillon

Papillonen var sandsynligvis den mest lydige og lettrænede af alle selskabshunde, og blev opdrættet af den europæiske adel som en skødehund så tidligt som det 13. århundrede.

Den er specielt velegnet til lydighedskonkurrencer på grund af sin intelligens og drev for at behage sin ejer. Papillonen er lille nok til at bo i en lejlighed, er aktiv og gøer hyppigt, og forekommer derfor måske ikke så sød for naboer, som den gør for sine godt bevogtet ejere.

Papillonen er lille, vejer normalt mindre end 4 kilo, og er en klog, energisk hund. Dens mest bemærkelsesværdige træk er dens store udspredte ører, der ligner en sommerfugls vinger, hvorfra den får sit navn. Dens silkebløde pels, men lang og frynset, kræver ikke overdreven pasning. En daglig børstning og lejlighedsvis shampoo er tilstrækkelig. Papilloner er hvide med pletter af næsten enhver farve. Deres små spidse ansigter og store runde øjne har et maskeret udseende.

Papilloner elsker at være sammen med mennesker, og er glade for både at være indendørs og udendørs. Da de er så små, kan en daglig gåtur giver nok motion, men aktivitet og mentalt udfordrende lege hjælper deres intelligens til at trives. Papilloner er lette at træne til at udføre tricks, men som med mange små hunde, opnår man ofte ikke 100% succes i at gøre dem renlige indendørs.

 

 

Pelspleje og tandpleje af Papillon

 

Selvom Papillon hunderacen er langhåret, er det faktisk meget nemt at pleje den, især hvis du begynder at gøre det fra, når den er hvalp. De værktøjer, du skal bruge er en pin børste, kam, negleklipper og ørerenser.

Du kan fugte din Papillons pels med en balsamspray for at gøre børstning lettere. En blød børste vil hjælpe med at fjerne eventuelle hårde filtringer. Hver anden måned kan du give den et bad med en specielt sammensat hundeshampoo. Sørg for at skylle al shampoo, da enhver rest kan irritere Papillonens hud.

Brug en tårepletfjerner til at holde din Papillons fine pels attraktiv. Mens du er ved det, trim neglene, men pas på ikke at forårsage den smerter eller blødning.

Tandrensning: Børst din Papillons tænder dagligt, og tilføj PlaqueOff til dens mad for at undgå opbygning af plak - dette fodertilskud er sikkert og fremstillet af alger.

 

Spændende plejeprodukter til Papillon:

tandbørste og tandpasta til hunderker plakTil tandpleje af hunde og katteKONG Dental Stick - 3 størrelserKONG sportsbolde - SBæltetaske Med Hundeline           Trendy hundeseler til små racer – flere farver og størrelser
Forrige artikel Motionsplan til Maltese