Gå til indhold
Webshop og Collect Butik åbent som normalt
Webshop og Collect Butik åbent som normalt
Hunderacer

Hunderacer

Her finder du en liste over hunderacer!

Se hvilken race der passer til dig - Stor guide med beskrivelse af hunderacerne. Se mere her:

Dogue de Bordeaux

 

Der er ingen andre dyr i verden, der kan påberåbe sig den status som en hund har for den menneskelige race. Denne art af dyr stammer fra ulvefamilien. Dens tilknytning til mennesker blev skabt for 12.000 år siden. Det første forhold voksede fra den hjælp, hundene tilbød, når de opsporede og jagtede andre dyr. Avl var udbredt og resulterede i hunde i alle former og størrelser, men alle hunde beholdte den samme adfærd I form af legesyge, trang til at udforske og et behov for en flokleder.

Beagle er en populær hunderace, og kan ses i malerier, litteratur, film, tv og tegneserier. Denne hund findes i små og mellemstore størrelser med korte ben og lange bløde ører. Den blev avlet for sin stærke lugtesans, som er udviklet til sporing af små dyr. Du kan muligvis se en Beagle på dit lokale toldsted snusende igennem import fra hele verden.

Én elsket stor hunderace er Golden Retriever. Avlet til jagt og hentning, elsker denne hund vand og kan trænes til høje standarder til at optræde i hundeudstillinger og endda som førerhund for blinde. Denne populære familiehund har en lang pels med en tæt indvendig pels. Det betyder, at den er godt rustet til at være udendørs, men kan også nyde forstadslivet.

En anden populær hunderace er schæfer. Denne store hund stammer fra Tyskland og blev avlet som en brugshund til at vogte får. Schæferen er meget nem at træne, fordi den er intelligent og lydig. Denne hund bliver brugt af politiet og militæret i mange lande, men den er også en blid følgesvend for enhver hunde-elskende person.

Lhasa Apso er en lille hunderace, der er opdrættet af tibetanerne til at være en kongelig vagthund. Denne loyale og beskyttende hund er intelligent, sjov og kærlig. Lhasa Apso er meget attraktiv i sin lange atletiske krop med en tung langhåret pels. Denne hund er en vidunderlig følgesvend, der elsker eventyr, selvom den er reserveret omkring fremmede på grund af sin beskyttende egenskab.

 

 

 

Forrige artikel Motionsplan til Maltese